Katil Yumurtaların Saldırısı Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 10 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. şu hazine izleyicimidir nedir şunun birisi videosunu atsın böyle saçma sapan birşey görmedim fırdöndü gibi dönüyoruz haritada birşey olduğuda yok bir aşşağı bir yukarı dönüp duruyorum yarım saattir

2. I.Mary

I.Mary User

ben hayatımda şunun kadar saçma sistem görmedim kardeşim hazinenin verdiği ödüller de bir şeye benzemiyor o ödülleri benim gemimden çekin görevi verin etkinlik tamamlama bitmeyecek sizin getirdiğiniz saçma sapan şeyler yüzünden

3. 4442244

4442244 User

gorevlerı tamamlayamıyacagımı anlayınca gorev yapmayı bırakdım

4. blackgo31

blackgo31 User

admin kardeş forumu okuyor musun okuyorsan sana zahmet şu hazine izleyici saçmalığına bir son verin millet rahatlasın sinir stres sahibi olmasın

5. @ShaDe. pazardaki 3. seviye yıldırım topuna niçin zam yapıldı. Gerekli korsan zaferi düşükken alanların bizden artısı neydi? Ya da alanların hesaplarından kaldırılıp tekrardan pazara koyuldu mu?

Bundan 3 4 gün önce 3x5 şeklinde satıştayken elimdeki korsan zaferleri ile 2x5 alabiliyordum. O an almamıştım. Ama şimdi aynı miktardaki korsan zaferi ile aynı toplardan 1x5 bile alamıyorum.