Katil Yumurtaların Dönüşü Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 2 Nisan 2026 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

24 veya 44 koordinatları ya da aşağı-yukarı 10 koordinat ilerleyip hazine izleyiciyi tekrar tekrar kullanarak yaklaşıp bulabilirsiniz.

2. ShaDe.

Etkinlikte kazanılan tasarımlarda öyle bir bilgi yok.

3. ShaDe.

Cephaneyi 4 milyon altına düştükçe tekrar alabiliyorsunuz, yalnızca çok fazla miktarda elde etmemek için böyle bir sınır var.

ΛTŁΛИTĬS bunu beğendi.
  4. ShaDe.

Net bir bilgi yok ancak muhtemelen sonraki aşamalardan alınacak.

srcnsntrk bunu beğendi.
  5. pini029

pini029 User

etkinlik harita ödülleri şaka mı ? 30-40 dakika sürüyor finalin ödüller dalga geçer gibi ???

6. Uzun2000

Uzun2000 User

750 bin eskudo istemiş yağmacı tasarımına söylenicek pek birşey kalmadı sanki.

7. SUNNY BUNNY gemi tasarımını hangi npc veriyor acaba, forumda HMS HAYDUT yazıyor ama değişmiş sanırım o yüzden sordum.

8. başkann1

başkann1 User

Pazardaki bazı ögeler için bazı görevleri yapmamız isteniyor . Mesela Yumurtolog Aranıyor , Saldırı altında , İş bölümü gibi bunlar nerenin görevleri atlantisin mi ? Yoksa etkinliğin diğer fazlarında mı gelicek ? @ShaDe.

9. Güzel soru bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

10. 50 görev bitirme ıvır zıvır tamamlanmalar isteniyorda hergün bir tek görevle nasıl bitirecez etkinlik bitme süresi azalıyor ?

11. hms hayduttan sunyy bunyy tasarımını alan varmı?

12. ShaDe.

SSS o şekilde geldi, atlantiste anne bunnyden alma şansınız var.

13. ShaDe.

Etkinliğin ilerleyen fazlarında gelecek.

14. ShaDe.

Şu an için tek görev değil 3 günlük görev var, etkinliğin ilerleyen fazlarında da görevler gelecek zaten.

15. sakın bekleme bıtaraftan yapmaya bak bole aldatma yapıyorlar gecenkı gorevı yapmışlardı zor bıtırdım bende

16. pini029

pini029 User

ödüller çok düşük 30k canlı ejdere zıpkın atıyoruz gelen ödül 49 x Safanad sikkesi aldın. ? mini map haritası ödüle karşılık zaman kaybı pırıltı toplasam daha okey

17. İçimiz dışımız taç oldu yılda bir defa gülle almak için mi her etkinlik taç kasıyoruz? Ve 20 gün sürecek etkinlikte markete 1-2 tasarım gelmemiş olmasıda çok enteresan. Acaba tüm tasarımları yağmacı karaborsasına koyacağınıza birkaç tanede etkinlik marketine mi koysaydınız?

18. #dasboot

#dasboot User

sayın admin mega yumurta parti haritası nişanı ne zaman sıfırlanıyor bu tip haritalar için kalan süre gösterilsin

19. ilk girişinden 24 saat sonra

20. #dasboot

#dasboot User

olmuyor öyle ben akşam girdim ilk akşam sıfırlanmadı