Kartla Alışveriş

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 9 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Bankamatik kartı ile paket alan varmı?varsa asıl sorum o zaman konuyu hemen kapamazsanız sevinirim.

2. Mister_No

Mister_No User

songünlerde birey aldınmı aldıysan telefona gelen ödeme linki mesajı üzerindenmi aldın onu öğrenmem gerekiyor.

3. tam olarak anlamadım

4. Mister_No

Mister_No User

ya ben bankamatik kartla paket almaya calışıyorum fakat herzaman telefonuma mesaj olarak gelen ödeme link i gelmiiyor suporrta yazdım öyle olmaz diyor 11 yıldır oyundayım herseferinde bu şekilde alışveriş yaptım şimdi yanlış diyorlar çıldıracağım

5. baba34_foo

baba34_foo User

dün 00.53'te akbank bankamatik kartı ile işlem yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Ödeme için sms gelmiyorsa bence bankanızla irtibat kurup sebebini sorun, seafight kredi kartı ve havale metodları payu tr tarafından gerçekleştiriliyor. Ödeme gerçekleşmeden olan sıkıntıları support ekibi görmez (kara liste hariç )

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İlgili konuya ilişkin detaylı bilgileri buradan bulabilirsiniz. Eğer sorun devam ediyorsa destek ekibiyle çözmelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.