Kart İle Ödeme Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -ADANALI- tarafından 24 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -ADANALI-

-ADANALI- User

Ziraat Bankası kartı ile alışveriş yapamıyorum. Eskiden telefon ile ödeme vardı o kalkmış lakin troy kart seçeneği yok master card ve visa var ama banka troy kullanmakta

2. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Konu ile alakalı size forum üzerinden destek veremem. Lütfen bağlı olduğunuz destek ekibine yazınız.

Saygılarımla.

-ADANALI- bunu beğendi.
  3. GARBETII

GARBETII User

Jones kasasımıdır nedir onunla ilgili sorun halâ devam ediyor gozükmuyordu satişta artık gozukuyir ama alınmiyor alindi gibi gozukuyor

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorun devam ediyor mu acaba yoksa alabildiniz mi?

-ADANALI- bunu beğendi.
  5. -ADANALI-

-ADANALI- User

Bu bir sorun değilmiş. Ödeme yöntemi ve biçimi master card veya visa için geçerli troy kart için ödeme kabul edilmiyor lakin yakın zamanda Türkiye'de bulunan bütün özel ve kamu olan bankalar bu karta mecburi geçiş yapacak bu konuda bir çalışma yapılması gerekiyor.
    Kart ve mobil ödeme yöntemini sordum kart için aldığım cevap bu yönde oldu mobil ödeme ise anlaştığınız telekom ile ilgili sınır oluyor denildi lakin mobil ödemenin tamamen kalktığını söyledim buna cevap gelmedi henüz

6. ShaDe.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler, öyle bir geçiş olduğu takdirde ona göre düzenleme yapılır muhakkak. Şu an için ise troy kart ile bir alışveriş yapmadığım için net bir bilgim yok ancak konuyla ilgili bilgi almaya çalışacağım.

-ADANALI- bunu beğendi.
  7. -ADANALI-

-ADANALI- User

İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim.

8. ShaDe.

Aldığım bilgi şu şekilde:

Yurt Dışı İnternet Alışverişinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uluslararası Ağ Anlaşması:
    Troy kartın yurt dışında geçerli olabilmesi için kartın arka yüzünde Visa, MasterCard, Discover, Pulse gibi uluslararası bir ödeme sisteminin logosu bulunmalıdır. Bu logolar, kartınızın hangi uluslararası işyerlerinde kullanılabileceğini gösterir.

Sonuç Olarak
    Troy kartınızın yurt dışı internet alışverişlerinde kullanılabilirliği, kartın arkasındaki uluslararası ağ logolarına ve bankanın sunduğu hizmetlere bağlıdır. Yurt dışı alışverişi yapmadan önce bankanızla iletişime geçerek detaylı bilgi almanız önemlidir.

Kısıtlamalar:
    Bazı Troy kartlar (örneğin, belirli bankaların kartları), yurt dışında kullanıma kapalı olabilir veya sadece belirli ülkelerde ve belirli POS cihazlarında kullanılabilir. Yurt dışı için daha geniş bir kullanım ağına sahip olan Visa veya MasterCard logolu kartlar, bu tür durumlarda daha avantajlı olabilir.

Banka İzni:
    Yurt dışı internet alışverişi için kartınızın açık olması gerekir. Bankanızın müşteri hizmetleri merkezini arayarak veya mobil/internet bankacılığı aracılığıyla kartınızın yurt dışı harcamalarına açık olup olmadığını ve hangi ülkelerde kullanılabileceğini öğrenebilirsiniz.

-ADANALI- bunu beğendi.
  9. GARBETII

GARBETII User

Ben diğer ürünleri aldım sadece bu paketi alamadım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.