Karkinos Ele Geçirme Puanı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve !!!(Muammer)!!! tarafından 20 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar karkinos ele geçirme görevi var geçen bir arkadaş ele geçirmek için ele geçirme puanı 15k olmalı demişti
    korsanları fullüyorum zırhını tabancasını takıyorum ama bir tüürlü 12300 ün üzerine çıkaramıyorum ele geçirme puanını

2. EFE

EFE User

2.seviye komutan alman lazım

3. Genişletmeler de sandal var ise biraz fayda sağlar.

4. Ele geçirme bonusu veren taş vardır mutlaka, onu da tak

5. wasdsaw

wasdsaw User

1. seviye komutanla yapılabilir, ele geçirme taşı tak, ele geçirme bonusu veren yeteneği 10 a kadar bas, zaten üst seviye için lazım. Ben 335 korsan yeriyle yapmıştım, elit ekipmanları biriktir açık artirmadan, en çok bonusu tüfek veriyor.

6. EFE

EFE User

Arkadaşlar adam oyuna yeni başlamış 12 bin eşiğini geçemiyor birisi sandal tak diyor diğeriniz ele geçirme taşı diyor diğeriniz yetenek diyor.Yeni başlamış para harcamayan hangi gemide var bu dedikleriniz.Fikir verirken bunu da göz önünde bulundurun.

7. Ezbere konuşmuyoruz heralde bayım, bizde yeni başladığımızda karkinosu ele geçirdik ve bu dediklerimizi harmanlayarak yaptık. Sen başka şekilde yaptıysan herkes senin dediğin gibi mi yapmak zorunda?

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bütün malzemelerinizi elit koyun. Korsanlarınızı elit koyun. 2. Seviye Komutan edinin. Varsa ele geçirme taşıda koyabilirsiniz geminize.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.