KAREN SAÇMALIĞI

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KORKU*TİME tarafından 29 Mart 2025 11:48 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 100 ü geçiktir portal yapıyorum alamadım kareni habire paket çıkıyo milyar milyar çekiyoruz ama 2 portalda kareni alan adamı batıramıyoruz yani bukadar mı olur yazık.

DiabloNecmi bunu beğendi.
  2. günlük 8 gemiden 2şer tane grup oynuyorum belki 150 yi geçti portalı saymıyorum bile. günde 40 kez portal yapıyorum ama yok hala sen hesabet. oyunun çaresizliğini..

3. ya biğ hedef koyarsın kardeşim bu değerli bunu almak istiyorsan 150 kere tamamlıcan bu portalı gerçekten önem veren didincek alcak kimine bi kerekte veriyo ben rakiplerimle savaşmak batmamak için miyarlar yatırıyorum bu oyuna saçma bişey yüzünden naparsan yap karşındakini batıramıyosun oyundan bıkıyon

4. senin 150 yi geçmiş benim 200 ü geçti hala uyduruk şeyler veriyor oyun bozuk

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konuyla ilgili sitemler iletildi daha önce.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.