Karen figürü hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GLâd¥âTö®²º¤æ=- tarafından 22 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik başladığından beri portaldaki grup haritalarına 6-7 kişi girdiğimiz halde benim gemim haricindeki diğer arkadaşlarda tasarımların olmamasına rapmen onlar bile tasarım alamadılar fiğürü söylemiyorum bile bu figürü hangi portaldan alınıyor bize deyinki şu şu portaldan şu npc yi batırdığınızda veya son atış yda fazla hasara deyin ki ona göre oynayalım akşam saat 8 den gece 2 ye kadar fiğür almak için uğraşıyoruz şanşa bağlı olsa tasarıım da alırdık bunun şansla flan alakası yok artık etkinliğin bitmesine bir hafta kaldı hala figür alamadık .

2. selamlar hocam ben bu figürü 2 ayrı hesapta aldım. Büyük portallar bu gemi figürünü vermektedir. Portalların İsimleri : Ritim Portalı ve Rüya Portalı. Portalları bitirme ödülü olarak Karen gemi figürünü aldım.

Son düzenlenen: 22 Mart 2025
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bize de herhangi bir liste veya nereden ne alınacağı bilgisi gelmedi, genel olarak etkinliklerde oyuncuların bir şeyleri keşfetmesi/bulması isteniyor. Ödülleri aldıkça veya test edebildikçe bilgi verebiliyoruz buradan. @detroitpistons946 cevabınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.