Karen Figür Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve lazayev[tca] tarafından 19 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    Etkinlik portalını devamlı yapıyorum. Ödül verme olasılığımı düşük bilmiyorum ama, yaklaşık bi 30 40 defa grup haritası yapmışızdır total olarak. Henüz figür alınamamıştır.

Bir diğer soruda şu olacak, portallara girdiğimizde yenile kısmında yeni yaptığımda mücevher vermemektedir. 2 defa bu konu hakkında ticket açtım tarafınıza konu ile alakalı da dönüş sağlayabilir misiniz.

Mesken29. bunu beğendi.
  2. Destekliyorum.

3. katılıyorum bende 40 a yakın vurdum alamadım

4. selamlar beyler ben karen figürünü 2 ayrı hesapta aldım. Yardımcı olmak için yazıyorum. Küçük portalları bitirdikten sonra büyük portallarda Ölüm ve Ritim olanlarını yapıp Karen figürü almıştım. Bu ikisinden alınabiliyor.

5. Çiceğim emin ol bak 2 gecedir saatlerce uğraşıyorum arkadaşlarım ile birlikte grup haritası yaparak Karen Figürü almak için. O kadar çok grup haritası yaptım ki midem bulandı artık. 2000TL ye satışa koysalar alabilecek beyine sahinim şuan anlatabildim mi

6. Mesken29.

Mesken29. User

Gerçekten çok saçma tekli de yaptım gurup halinde de yaptık ama yok millet tekde çıkarıyor yani bu kadar da şansla alakalı bi durum değil bence bir tasarım dahi atmadı oyuncular pırltıdan bile tasarım alıyor

7. merhaba karen alamıyoruz görecliler ilgilnsin lütfen bu konuyla yardıma ihtiyacımız var detaylı anblatım

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Mücevher konusunu destek ekibimiz inceleyebilir, figür konusunu ileteceğim.

Saygılarımla.

9. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Cevabınız için teşekkürler size de.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.