Karanlıklar Yükseliyor (Cadılar Bayramı 2024)

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 24 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aradığınız tasarım etkinlik tamamlama ödülü olarak veriliyor. Marketin solunda yer alan yıldız simgesinden Etkinlik>Etkinlik Tamamlama sekmesinde yer alan görevleri yaptığınızda alabilirsiniz.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Arkadaşımızın da belirttiği gibi o tasarım etkinlik tamamlama ödülünden geliyor.

Saygılarımla.

3. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Oswald murray batır görevini nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

4. oswald murray npc maplerde geziyor ,spawn olunca bildirim gelmiyor arayıp bulacaksın :D kolay gelsin

5. Morpheuss

Morpheuss User

Merhaba günlük 1 görev alabiliyorum sadece etkinlik görevlerinde ikinci kısım başladı mı atlantisten hangi npc etkinlik görevini veriyor normal mapte hangi npcden alacağım diğer etkinlik görevlerini yardımcı olur musunuz teşekkür ederim şimdiden.

6. Gizli görevler varmıs sanırım onları nasıl alacagız acaba 30 göreve yetişmeyecek gibi ben 18 de kaldım.

7. ShaDe.

Selam,

Görev alabileceğiniz görev vericilerin üzerinde sarı soru işareti var, 2. faz görevleri açık ancak önceki günlük görevleri yaparak açmanız gerekli.

Saygılarımla.

8. Morpheuss

Morpheuss User

Adminim üzerinde sarı soru işareti olan npc yok bende maalesef. Günlük görevler dediğiniz görevler hangileri etkinliğin başında 7 görev yaptım onun harici şuan günlük 1 görev veriyor sadece

9. ShaDe.

Atlantisteki görevleri yaptınız mı?

10. Morpheuss

Morpheuss User

Atlantisteki hangi npc etkinlik görevi veriyor atlantis tecrübem pek yok sadece 1 görev yaptım atlantiste

11. star görev veriçi yanlış bilmiyosam atlantis

12. ShaDe.

Haritada geziyorlar zaten, majestra denali priem, sparks, nalash gelgit avcısı. Bunlardan etkinlik görevleri alabilirsiniz.

13. günlük tekrarlanan görev kaç tane atlansit ve normal ? 3 mü 2 mi

14. NGC666

NGC666 User

15 tane marinette, koblamin, gölge mino, gölge agawe, gölge boro, dantor, petro, argo batır görevi aldım. yüzeyde. ama bu npcler yok ki yukarda veya aşağıda. bunu nasıl yapıcam?

15. KILIÇ

KILIÇ User

Muğlak kılavuz giriniz oradalar sizi beklerler. :)

NGC666 bunu beğendi.
  16. ShaDe.

Selam,

Yüzeyde ve Atlantiste 2şer günlük görev var.

Saygılarımla.

17. Sezonda istenen görev sayısı azalmış yama notu gelmemiş daha ama bilginize

18. ShaDe.

Selam,

Yama notu geç geldi biraz, ekledim.

Saygılarımla.