Karanlıklar Yükseliyor (Cadılar Bayramı 2024)

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 24 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geribildirim olarak ileteceğiz.

Saygılarımla.

2. sfgamer

sfgamer User

sa etkinlik marketinden topları buffları aldım acaba atlantis için neleri almalıyım hız aracını aldım. şu yıldırımlar falan yazan şeyler atlantis için mi alınmalı mı?

3. A. Slm torpido gudumu al hasarini baya yukseltecek ne kadar alabilirsen o kadar iyi kılıç baligi mi ne oyle bir şey var onu al oda senin için hız

çapkınkorsan ve sfgamer bunu beğendi.
  4. 15.05.2010

15.05.2010 User

yani görev normal olarak günlük 1 göreve mi düştü efem ben mi yanlış anladım çünkü görev artık ilerleme kaydetmiyor 1 tanesi hariç

5. RessamSF1

RessamSF1 User

hangi gemiler mantıklı çözebilen varmı ne keselim ne vuralım gelişme çağında bi gemi için :)

6. sfgamer

sfgamer User

torpido güdümü aldım 40 taneydi sanırım hasarım uçtu. 2 tane hız itemi de aldım 40+40 artırdı atlantis biraz gelişti. teşekkür ederim

7. Rica ederim atlantis glifi varsa 1 glife satilan paketi ve icinde torpido gudumu olan pakedi al yine glifle satiliyor ücretini unuttum

sfgamer bunu beğendi.
  8. Butun npc ler iyi sadece admirali baskalatiyla beraber kes tek kesmeye calisma :)

9. ShaDe.

Bahsettiğim görevi ilk sefer yapmayla ilgiliydi, sorun var sanırım görevi yaptıktan sonraki gün bahsettiğiniz görev yapılamıyor.

10. KILIÇ

KILIÇ User

Muğlak kılavuz yaparken hangi gülleyi kullanmalıyım acaba. ?

11. ShaDe.

Selam,

Kabak cephanesi fazla vuruyor.

Sayglarımla.

12. Muğlak kılavuzunda zoom ayarı kalkıyor ve çok yakınlaşıyor, zoom outta oynayan biri olarak zorlanıyorum ve buradaki karanlık bulutlar hiçbir şekilde kalkmıyor. Eğer bilerek yapılmadıysa bugsa bildirirseniz sevinirim. Kum fırtınasından çıkıp bulutları kaldırdığımda hiçbir buff olmadan 4 e kadar gelmiştim ancak bulutlar varken kafasız süvariyi işaretlemekte bile zorlanıyorum.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2024
  13. Muglakta bufflar neden siliniyo veya engellemenin bir yolu var mi?

14. Evet bu arada kendimize aldığımız bufflar Geçerlilik süresi "Her Zaman" diyor ancak 15dk geçerli oluyor.

Kalıcı buff için yanınızdaki yardımcıları güçlendirebilirsiniz.

Edit: Biz yardımcıları geliştirdikçe npcler daha çok cana ve hasara sahip oluyor aşırı orantısız bir durum bu bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyor ama. Geliştirme yapmamışken bir girişte 500 para kazanıp 4. dalgaya geliyorken, geliştirme sonrasında 100-200 anca kazanıyorum ve ulaşabildiğim en fazla 2. dalga.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2024
  15. ShaDe.

Selam,

Muğlak derinlikler haritası ile ilgili geri bildirimlerinizi iletiyoruz, umarım hafta sonu bitince tekrar bir ayarlama yapılır.

Saygılarımla.

16. görevler 7 de kaldı 23 tane daha var nasıl ve nerden yapılacak

17. ShaDe.

Selam,

Atlantisteki görevleri de yapın, etkinliğin 2. bölümü de olacak daha fazla görev yapabileceksiniz.

Saygılarımla.

18. XgameX

XgameX User

event kodu varmı

19. Ebulizz

Ebulizz User

Etkinlik dahilindeki npc lerden inci anlamıyorum. İlk çıktığında bolca veriyordu. Şimdi bittimi

20. ShaDe.

Selam,

Genel bir kod yok şu an için.

Saygılarımla.