Karanlık ve Fırtınalı Dalgalarda Etkinliği 2020

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 16 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanalar,

Screenshot_7.png

Oyunumuzda yapılacak olan Karanlık ve Fırtınalı Dalgalarda Etkinliği 2020 hakkındaki görüş, fikir ve görüşlerinizi bizler ile bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Macellan

Macellan User

Gemi sayısı yok denecek kadar az.

3. nerede basladıkı ?

4. Sistem gemileri çok az bulunuyor.Sezon görevleri bile zor bitecek sistem sayılarının artması gerekiyor

ғrαυde bunu beğendi.
  5. içki fıçısı nerede kullanılacak acaba?

6. yeni para birimini nerede harcayacağız belli değil? markette gemi tasarımları yok. sandıkla gülleden başka bir buff falan da yok. hata mı var yoksa böyle mi kalacak?

7. XAugustinX

XAugustinX User

Bu etkinlik yerine yağmacı etkinliğinin süresini uzatsaydınız keşke. Çünkü yine PvP etkinliği getirmişsiniz ortada etkinlik NPC si yok ama bol bol ölüm var. Millet emeğiyle İçki Fıçısı kassın sonra gelip hiç bir şeye zaman harcamayan birisi gelsin her şeyi toplasın senden. Oyuna gireli 1 saat oldu bir tane etkinlik gemisi gördüm sadece. Üstüne birde etkinlik cephanesini de taçla alabiliyoruz. Tamamen üst seviyedeki oyuncular için olmuş bu etkinlik.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  8. Afedersiniz, sistem gemisi gören var mı? Sistemler saklanıyor mu napıyor nerede bunlar

9. S_m_R

S_m_R User

rakıp batırıyorsun şişeler gidiyor batıyorsun yıne gıdıyor etkınlık gorevı nan olarak hata veriyor takas sıstemı nasıl ve nerde bellı değil açıklayıcı bişeyler gelırse ıyı olur etkınlıkte mı hatalar var yoksa acıklama kısmında mı?

10. ismi sadece etkinlik gerisi boş birsey :)

11. zahmedin

zahmedin User

bomboş bir etkinlik zaman kaybı...Npc yok görevler hatalı 4 saattir 1 tane bile göremedim yahu

12. npc yok tasarım yok ben birşey anlamadım ?

13. paradox07

paradox07 User

etkinlik npcleri neye benziyor @Star bi foto atabilir misin?öğleden beri görmedim de merak ettim

14. qsakirqe

qsakirqe User

SADECE ÖLÜLER GÖRÜR!!!

bilal53 bunu beğendi.
  15. Star

Selam,

Etkinlik SSS de belirttiğimiz üzere etkinlikte olan sorunlardan dolayı etkinliği deaktif edeceğiz. Tekrardan aktif olacağı konusunda bilgi gelirse bilgi vereceğiz.

Saygılar.

16. XAugustinX

XAugustinX User

@Star lütfen aktif olmasın bu etkinlik ve mümkünse bir sonraki etkinliği getirin.

17. Star

Selam Korsanlar,

Sorun çözüldü dolayısı ile etkinlik deaktif olmayacak.

Seafight Ekibiniz.

18. etkinlik var gibi görünüyor lakin ortada npc yok bu etkinlik sadece canavar ve sandık etkinliği kanımca etkinlikle alakalı başka bişey yok haritalarda sandık ve enkaz

19. pazarda tasarım yok ?