Karanlık ve Fırtınalı Dalgalarda 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 8 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_on_dark_and_stormy_tides.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. NGC666

NGC666 User

haritada hiç npc yok

3. npc yok sandık yok enkaz yok

4. rkclub1

rkclub1 User

İçki Kaçakçısı npc'si yok. Update gelmesi gerekiyor.

5. KLASİK HER ETKİNLİK GELDİĞİNDE NPC BULUNMUYOR MAPTE :D

6. ShaDe.

Selam,

Bu etkinliğin mekanizması böyle olduğu için düşük sayıda npc var haritalarda, kısa bir etkinlik değişiklik olur mu bilemem ama geribildirim yaparım.

Saygılarımla.

7. kaçakçılar geldi ama boş hiç birşey yok

8. Hocam etkinlik adı altında bom boş bir şey yapmışsınız kaçakcı geliyor boş geliyor npc cıkmıyor bu hangi akla hızmet etkinlik

9. MANEBRA

MANEBRA User

jack hawktan neden görev aşamıyorum sağlanması gereken bir koşul mu var baktım ama bulamadım

10. İçki Kaçakçısı kesmeyi bırak, 6 saatte 1 tane göremedik haritada. Bu nasıl bir denge ?

11. 12 saattir oyundayım ve bir tane bile İçki Kaçakçısı göremedim. Birisi bizi bilgilendirebilir mi ? Yada yanlış mı yapıyoruz bir yerde. Anlamıyorum.

12. neden tüccarlar hep aynı limanlara atılıyor bu nasıl bir saçmalık bu nasıl bir mantık 20 lvl altı ne yapacak

13. ShaDe.

Selam,

Oyuncularda içki fıçısı miktarı biriktikçe npc çıkmıyor haritalarda veya çok çok az çıkıyor, oyuncular takas yapıp harcadıkça haritalarda görebilirsiniz.

Saygılarımla.

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
  14. rkclub1

rkclub1 User

Adminim başkorsanlar etkinliği neden başlamadı 12 yazıyordu paylaşmınızda

15. ShaDe.

Selam,

SSS'lerimizde paylaşılan saatler yerel sunucu saatine göre paylaşılıyor. Almanya ile aramızda 2 saat fark olduğu için etkinlik 14'te başladı.

Saygılarımla.