Karacuma Karaborsası

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ᵀʰᵉ*ᴷᵉʸ*ᵒᶠ*ᴬᶰᵃᵗᵒˡᶤᵃ*¹⁰⁷¹ tarafından 2 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ekim ayının son haftasında gelecek karacuma paketlerini hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Karaborsaya çıkacak tasarımların Türk tasarımları olmasını ( KALYON % UÇURMA ) istiyoruz. Oyundaki en çok kullanıcı hesapları Türkler bunun farkındasınız. En son bu tasarımlar 2011-2012 senesinde çıkmıştı
    https://prnt.sc/1ugl3i0

2. kiribati

kiribati User

Kalyon ve uçurtma tasarımı çok güzel tasarımlar ve sadece bir kere verildi arkadaşın dediği gibi önümüzdeki çıkacak yağmacı karaborsalarından birine bu tasarımların eklenmesini istiyoruz.

-***YENİLMEZ***- bunu beğendi.
  3. Oyuna belli bir süredir ara vermiştim ama eğer kalyon ve ucurtma tasarımları karaborsaya gelirse yeniden paketleri fulleyip oyuna dönebilirim muazzam olan Kalyon tasarımları ile rakipleri darlamak harika bir haz verecektir.

4. Bence bizi kimsenin takacağı yok kaç senedir bekledik bu tasarımların çıkmasını boşuna ümitlenmeyin ama çıkarsa efso olur hiç inancım yok ama gelirse iyi olur :)))

5. ikiside birbirinden güzel tasarım bana göre seafightin yaptığı en iyi tasarımlar bunlar , Karaborsaya gelsin faydalı olur. Sürekli aynı tasarım döngüsünde olmaktan çıksın diğer eski değerli tasarımlarda koyulmalı 2-3tane çöp tasarımlara para mı vereceğiz ? Koyun abi Türk tasarımlarını alalım uçurma gelsin özellikle onu çok seviyom

6. Osmanlı tasarımları olarak gelmişte kaç sene oldu varlığını unuttuk resmen :( gelsin ama ya Filoca gezeriz yargı mod on :p

7. tdsli61

tdsli61 User

kalyon ve uçurma tasarımları gelirse bende oyuna yenıden baslarım

8. Colonbus tasarımı bir çok kez oyuna çıktı neden ? çünkü oyunun sahibi ve yazılımcılar Hristiyan haç işaretli tasarımları bize iteliyor Sizce getirirler mi Şanlı Türk bayraklı tasarımları karaborsaya ? onlar korkuyor bizden bunu tekrar yapmazlar Bu konunun da rapor edilip iletileceğini düşünmüyorum bi colonbus gemisi kadar degerimiz yok oyunda

9. Merhaba,

Bende Kalyon ve uçurma tasarımlarının çıkmasından yanayım. Türk oyuncular olarak çok sevdiğimiz tasarımdır.

Bunun için bari hiç olmazsa rapor etmek dışında destek sağlamanızı rica ederiz :)

10. kalyon tasarımı baya güzel gelmeli harbiden ya

11. Bencede kesinlikle gelmeli hem güzel bir tasarım hem fazlaca satışı olur ben bile hemen alırım çok güzel bir gemi hem bizi anlatıyor zaten ülkemize yapılan özel bir tasarım satışa sunulmalı. Bizde Türk tasarımları olmasını ( KALYON % UÇURMA ) istiyoruz..

12. FELAKETTT

FELAKETTT User

Bende oyuna yeni başladım fakat doğru düzgün güzel heycan vericek bir tasarım yok olanları aldım fakat bencede türk tasarımları gelse özellikle uçurma çok beğendiğim bir tasarım kalyonuda alırım. Bende türk tasarımlarının gelmesini istiyorum.

13. Ekim ayının son haftası değil KASIM ayının son haftası gelecek yanlış biliyorsunuz
    daha 2 ay var

14. Ama kesinlikle gelmeli uzun zamandır hep aynı tasarımları dönüşümlü kullanıyoruz
    Özellikle son 2 yıldır düz giden tasarımların neredeyse hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum
    eski tasarımcılar nerede bilinmiyor
    2 senedir çıkan tasarımları kimse beğenmiyor, Seafight yöneticileri neden denetlemiyor veya oyuncuların isteğini neden cevapsız bırakıyor anlamak çok güç.

15. Ses sorununu bile 1 yılda çözen ekipten böylesine ultra lüxs birşey istemek tahminimce cevapsız kalacaktır.

16. Flash playerden unity geçerken bizlere söz verilmişti asla bir aksaklık olamayacak ekiplerimiz en başından beri bunun için çalışıyor dendi
    Ama sonuç ortada
    Oyunun adminleri bile çözüm oalrak tarayıcıdan girin diyor.
    Paralı askeri takıyoruz çıkıyor, petler kendiliğinden çıkıyor, İstemcide tasarımlar gözükmüyor
    Taş işlemi yapacaksanız tarayıcı girmek şart
    Bir sürü sorun varken bizlerin isteklerini yerine getireceklerini hiç sanmıyorum

17. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.