Kara Vicdanlı Katil

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve jackdwight tarafından 2 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

kara vicdanlı katil görevinde, 1x kriptolu planlar topla ve norton maxwelle teslim et diyor. kriptolu planlar nedir ve nasıl toplanır?

2. Hangi görevi yapıyorsanız, o görevde size bitirmeniz gereken npc veya canavardan verecektir.

Sadece 5/1 haritasında bulunur.

3. jackdwight

jackdwight User

onu biliyorum da, görevlerden biri kara vicdanlıyı ele geçir. komutanım olmadığı için ele geçiremiyorum ve bu yüzden kriptolu planlar görevine geçemedim. kara vicdanlıyı ele geçirince kriptolu planda mı almış alıyoruz? sadece merak ettim kriptolu plan görevini. ona göre komutan alıp almamayı planlıyorum. 25.000 inci çünkü ve başka bir planım var. bir de bu görevi birden fazla kez alıp, bitirebiliyor muyuz? gün içinde ne kadar alabiliriz en fazla? sınırsız mı?

4. Evet Elegeçirmeniz Gerekiyor.

Daha sonraki görevleriniz için de gerekli olacak, almanızı öneririm.

Hayır. Tek seferlik aşama görevidir.

5. jackdwight

jackdwight User

teşekkürler.

6. Selam,

Sizi günlerdir takip ediyorum. Amacınızı anlamak için sizi günlerce izledim. Fakat yaptığınız şeye bir anlam veremedim. Nesiniz siz şovmen mi? yoksa böyle birşey yaparak foruma mı girmeye çalışıyorsunuz. Yaptığınız hesaplar güzel fakat matematiğiniz yetersiz. Hesap yaparken biz forumcuların sizin hangi hesaplarla hangi IP lerden konu açıp , hangi ıp ler ile cevap verdiğinizi görebiliyoruz. Ne gariptir ki başka oyuncuların sorduğu sorulara kesinlikle cevap vermiyorsunuz. Çok biliyorsunuz ya. Kendiniz sorup kendiniz cevaplamaya devam edebilirsiniz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2019
  7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Tabii ki bu konu için geçerli değil sayın @Relax 'ın bahsettiği. Ama onlarca örnek gösterip, ip ve gemi adlarını buraya kanıt olarak gösterebilirim :D Kısacası kendi sorularınızı cevaplamak yerine biraz daha oyuncuların sorularını cevaplamaya yönelseniz daha mantıklı sanki :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.