Kara Satış

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve BIRAKTI tarafından 6 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

Kara Satış, (Sadece Oyun İçi Markette) 29 Kasım 00:00'den 6 Aralık 23:59'a kadar devam edecektir. Toplamda 4 paket (2 kere satın alınabilir) olacaktır. Her paket size yeni marketteki olanakları sağlar. (Yağmacı Dükkanı, Web Sitesinde) Sigma indirimi, bu 4 paket içinde 29 Kasım 00:00'den başlayarak, 6 Kasım Cuma 23:59'a kadar devam edecektir.

Hani nerede paketler ilk çıktığı gece yoktu şimdide gece kalkacak paketler gündüzden kayboldu!!!! Karaborsa açık ama paketler yalan olmuş

bunların satışını uzatmalısınz 1 gün daha ve özel bir indirimle bizim gibi indirimi kaçımış olanlar vardır azımsanmayacak kadar

Son düzenlenen: 6 Aralık 2019
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Derken ?
    Screenshot_3.png
    Bunlar ne acaba ?

3. BIRAKTI

BIRAKTI User

derken demişsinizde benim hesaba girip bir bakın nerede ise ben bulamadım nedense bu yagmacı paketlerini bulunda alalım şu resimdeki 4 paket nerdeyse

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu bildiriyorum. Bakalım neymiş sorun.

BIRAKTI ve texaslı9199 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.