Kar Erimesi - Hayaletlerin Saltanatı Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 15 Ocak 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bugun rok geliyordu ne oldu yine yok

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Restart sonrası aktifleştirilecek.

3. testtr

testtr User

@ShaDe. @Claduio bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Hala tasarım çıkmadı. Bu kadar zor yapmış olamazlar. S.S.S 'de bir hata olabilir mi?

4. ShaDe.

Ek bir bilgi almadık ancak muhtemelen hata vardır, şansın bu kadar düşük olacağını sanmıyorum.

testtr bunu beğendi.
  5. amiraller haritada boş boş geziyor. Saçma bir sitem yapmışsınız, herkese aynı vuruyor amiral. kaçınma, hasar önleme, zırh mırh fayda etmiyor. o zaman neden uğraştık gemiyi geliştirmeye herkesle aynı hasarı alacaksak? ayrıca amirallerin verdiği ödüller de tırt. sırf görev ve çaba sikkesi için vurdu millet başka yüzüne bakan da yok.

GaLaTaSaRaYsK bunu beğendi.
  6. ShaDe.

Amiraller için yama çalışması yapılacak.

7. qavrıla

qavrıla User

amıraller ıcın yama yapılacak ama etkınlık bıtmek uzer sayın admın. Bıze ne faydası olacak? Her etkinlik ayri bir sorun! Ne yapilan hatalardan ders cikartiliyor ne de daha guzel ve oynanabilir olmasi icin bir gelisme... Gercekten yazik. Oyuncular oyunun hayatta kalabilmesi adina, gordukleri butun eksiklikleri soylemesine ragmen, oyun bir adim ileri iki adim geri gidiyor. Gun sonunda olan, yine emek harcayan oyunculara oluyor. vesselam...
    Saygilarimla.

8. 14 günlük etkinlik geldi geçti 1 sistemin hasarını düzeltmediler yada düzeltemediler
    ya oyun artık umurlarında değil yada oyuncuya verdikleri değer ahan da bu kadar
    bu oyun cebinizdeki parayı zerre hakedecek bir oyun değil