Kar Erimesi Etkinliği 2021

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 14 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ABARUHU

ABARUHU User

sigurd lundgren itibarı tam olarak ne için kullanılıyor

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlik görevlerinin devamlılığını sürdürebilmek için.

Saygılar.

3. sayın star bu etkinlikte itibar aralığı var mıdırı alınlan ödüller için

4. viraaa61

viraaa61 User

şu itibarlar hakkında geniş bir bilgi yayınlamanız istiyoruz genel olarark herkes net bir bilgi kimsede yok gibi etkinlik itibarı nekadar olunca ne oluyor ve normal oyun itibarı puan aralığı sistemi hakkında bir bilgi paylaşılmalı .

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

sss ne var sandık şu kadar npc bu kadar atacak diye birşey yazıyorda benmi okuyamadım boş cevap yazmana gerek yok işine bak adminlerimiz bakar raporlarına ekler ne yazdıgından haberin yok

6. Yama notlarında npc lerin odulleri artacak yazmışti bir farklilık l göremedim benmi farkedemedim yoksa seafight yine bizi sasırtmayıp son günmü getirecekler.

7. @Star Admin buz gülesinden 100 milyon alsak kendi kendine kaybolur mu yoksa kalıcı mı.?

8. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Thor’un Çekici tasarımı kara borsada herkes de görünmüyor sebebi nedir acaba. ayrıca daha öncede alınmamış. Teşekkürler.

9. buz güllesi eriyen bir gülledir o yüzden fazla almayın

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Buzlu gülle etkinlik sonunda altın ile takas edilecek sss okumadan gülle almamanızı tavsiye ederim.