Kar Erimesi 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 9 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. viking onuru grup haritasına nasıl nereden giriliyor

2. 2x Yıldırım Topu verdi market ödülü
    Evet bulundum bilirim :)

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Güvenli limanda Doktor Hayalet El'den girebilirsiniz.

Saygılar.

4. KILIÇ

KILIÇ User

Tmm sevindim beni sami başlattı bu oyuna. 2009 yılında
    Selamlar :)

5. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Krakaton npcsi son atışı yapana; Son atışı yapan oyuncu Dokunaçlı Zafer veya İnci ile ödüllendirilir. (Geri Çekilme Ödülü: Kraken Avcısı Gemi Tasarımı)
    bu tasarımları alan varmı

6. oyunda etkinlik görev vericileri aktif etkinlik sandığı enkaz var npc yok etkinlik bittmi sayın forum adminleri.? 4 haritada nihayet bir gösterişli geyik buldum.

7. ShaDe.

Selamlar,

Yama çalışması sonrası bu hata oluştu, kısa zamanda çözülecek.

Saygılarımla.

8. sayın sha de şu etkinlikte zaten birşey normal gitmediki ne hikmetse saygılar.

9. ShaDe.

Maalesef bazen sıkıntılar yaşanıyor ancak sorumlu yetkililer en kısa sürede çözmek için uğraşıyorlar problem oluştuğunda.

İyi oyunlar. :)

10. oyuna 2 saate yakın zamandır giremiyorum sorun mu var?

11. KILIÇ

KILIÇ User

Hangi arama motorunu kullanıyorsunuz.?

12. yandex ve crom

13. Tarayıcı geçmişinizi ve önbelleğinizi temizleyiniz. Ardından oyuna yine giriş yapamazsanız, oyun ekranında CTRL + F5 tuş kombinasyonunu kullanınız.

14. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar
    Oyuna rest gelecekse rest anında oyunda kalmayın oyun sayfasından ve ana sayfadan çıkış alınız.
    Bunları yapamadınız diyelim bilgisayar komple kapatın ve modemi kapatıp açtıktan sonra giriş yapınız. Arada çerezleri mutlaka temizleyin.
    :)

15. reset uyarısını görünce 3-5 dk kala önceden kendiniz çıkın

KILIÇ bunu beğendi.