Kar Erimesi 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 9 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bizler sizlerin görüşlerini ve geribildirimlerini iletiyoruz ancak her öneri hayata geçmiyor veya daha sonra değerlendirilip oyuna ekleniyor bununla ilgilenen departman tarafından. Sizden ricam lütfen daha güzel bir üslupla yazalım.

Saygılar.

2. etkinlik başlayalı 3 gün oldu hala görev alamıyoruz ya efendi de ya sigurd da ya da roger da takılıp kalıyoruz

3. Caps.LooK

Caps.LooK User

Sonunda iki tasarimida aldik :) acaba bundan sonra ödül olarak en çok hasarda top mu alcaz ? Bir seferlik yada çok seferlik belli mi top alımı?

4. 4442244

4442244 User

admın kardesım bu oyuncular herseyı alıyor zaten 100 mılyon hasar veren tum oyunculara da tasarımı versenız kucuk oyuncularda sevınse yıne darbeyı alanlara ısdedıgınızı verın bızlerınde tasarım almasını saglasanız bır resetle

thunderbird35 ve Caps.LooK bunu beğendi.
  5. 4442244

4442244 User

kucuk oyuncularında oyuna askla tutunmasını saglarsınız umutları olur

thunderbird35 bunu beğendi.
  6. Hayırlı olsun hangi npclerden aldınız ben midgard ve golemi 2-3 kere tek kesmeme rağmen vermedi

Caps.LooK bunu beğendi.
  7. Caps.LooK

Caps.LooK User

Tsunami golem en yuksek hasari verdim. Baya uzun sürdü kesmek ama sonunda aldım. 5 yada 6 defa kestim bende

8. Caps.LooK

Caps.LooK User

aynen küçük ve orta gemileri de dusunmeleri lazım.

thunderbird35 bunu beğendi.
  9. -LegenD-

-LegenD- User

Önerinizi ileteceğim fakat birdahaki sefere cümle kurarken daha dikkatli olun zira yasaklamak durumunda kalacağım.

10. GROSVATER

GROSVATER User

Ben ilk kestigim golemden valhalayı ilk midgarddan da kutup yolcusunu aldım yani 2 de 2

11. ikiside veriyor .

Tsunami Golemi kestim iki defa verdi tasarımları

12. İkinci faz (artırılmış NPC ortaya çıkışı), 15 Ocak öğlen saat 12’de başlayacak. Bu nasıl iş haritalarda etkinlik npc si yok. ayrıca hala yatığım görevin ödülünü alamıyorum

13. 34 gün pigpoint görevi yapıp 2 top almak mı 25 gün yapıp 3 tane ikizler almak mı işte bütün mesele bu
    to be or not to be

14. golem den aldık mesela bir kaç kez daha darbe aldım ama hiç top vermedi. bir midgard dan 6 değil 2 derebeyi 5. seviye verdi

15. ShaDe.

Selam,

NPC artışından kasıt Atlantis haritasına eklenen yeni NPC'ler, normal haritada bir değişiklik yok.

Saygılar.

16. ShaDe.

Selam,

En fazla hasara, şansa bağlı olarak 2 derebeyi 5. seviye top vermekte, 6 top etkinlik başında verilmişti ancak değiştirildi.

Saygılarımla.

17. Daha da kötüsü bunları almam fiyatına dikkat etmedim o_O

2024-01-15 21:35:242 x Yıldırım Topu aldın.2024-01-15 21:35:241800 x Orikalkum
    kaldırıldı. Nedeni: Nesne için ödendi.2024-01-15 21:35:2490 x BigPointler

18. 242 yıldırım topu derrken

19. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar
    Bu kadar yıldırım Topu hangi paket veriyor. ?
    (Burak zal filosunda bulundunuz mu acaba. Sami veya özgür desem)tanırmısın

20. Nightmare_

Nightmare_ User

2 yıldırım topu 242 değil knk