Kaptanlardaki Eksiklikler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 5 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bazı gördüğüm eksiklileri dile getirmek istedim
    5 kademe kaptan var doğal olarak üstüne 5 kademe eşya giydiriyoruz
    canlılığı 23% olan 1. kademe itemimi 2. kademeye cıkarttığımda %10 'a düştü
    SSS bölümüne itemlerin seviyesi yükseltikce güçlenir yazıyor
    1. kademe kaptanımın temel özellikleri
    canlılık 100 itibar 30 şans 20 iken terfi ettiğimde yine aynı özellikte kalıyor
    o halde 1. kademe görevlerde 25-50 arası risk yani görevi yapınca düşen can
    2. kademe görevlerde 150 ye cıkması orantısız
    2.kademe 10. seviye kaptanımın canını maksimum 165 e cıkarabildim cünkü itemlerin vermiş olduğu bonuslar düşük 1 defa göreve gönderdiğimde 2. görev için saatlerce bekliyorum

terfi ettirilen kaptanların temel güçleride yükselmeli
    terfi ettirilen eşyaların kullanılan itemin gücüne göre orantılı artmalı
    kaptan kurban ettiğimizde kurban edilen kaptanın canlılık itibar ve şansı güçlendirdiğimiz kaptana biraz olsa aktarılmalı
    avantaj ve tecrübe transfer oranları yüksetilmeli ve yeni yükseltme öğelerinin yüzdeleri yükseltilmeli

@Star şimdi kaptanlar sss de yazan itemler seviye atlattıkca daha cok gücleniyorsa benim neden bir önce 23%iken ,seviye artınca 10 % iteme dönüştü hatamıdır bu?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hata olduğunu düşünmüyorum. Nasıl çalıştığını, matematiğinin nasıl yapıldığını biz de bilmiyorum fakat sorarım. Öğrenebilirsem de yazarım :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.