Kaptanlar Birliği İtibar Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve warpherg tarafından 9 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. warpherg

warpherg User

Kaptanların 3 temel özelliği var bunlar İtibar, Şans ve Canlılık. İtibar, kaptandan gelen garanti ödülü arttırır.

Görevlerde bir sıkıntı yok aşağıda görüldüğü üzere bir göreve kaptan gönderirken garanti ödülü kaptanın itibarı kadar arttırıyor.

İtibarı 806 olan kaptan için bu güçlendirme %85, İtibarı 14 olan kaptan için %9. Verilen inci miktarı 6485'den 11.000'e yükselmiş.

Fakat garanti ödül veren bir bonus haritaya kaptan göndermek istersem bu güçlendirmeden yararlanamıyorum, bu durumda haritadan gelen İnci, TP ve diğer gelirler kaptanın itibarına bakılmaksızın rastgele bir şekilde geliyor.

İtibarı düşük olan kaptan daha yüksek, itibarı yüksek olan daha az TP veriyor.

İtibarın garanti ganimeti arttırdığını bildiğim için kaptanları seçerken itibarları yüksek canlılıkları düşük, kıyafetlerini ise sadece itibar verecek şekilde ayarladım. Bu yüzden şu anda kaptan sıkıntısı çekiyorum ve TP'de geri kalıyorum. Fiyatları düşünürsek artık kaptan paketi çekmem pek de olası değil bu yüzden itibar sorunun çözülmesini istiyorum.

2. sekerim66

sekerim66 User

Gayet makul ve mantıklı bir şikayet söz konusu. Mutlaka ilgilenip düzeltilmesi gerekiyor.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.