kaptanlar birliği ek ödül hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -DEXTER- tarafından 7 Ocak 2026 21:06 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -DEXTER-

-DEXTER- User

selamlar kaptan sansı ile alakalı anlamladıramadıgım bişeyler var mesela birinci resime bakarsanız kaptanım sansı 322 göreve gönderirirken ek ödül sansı ise +12% olarak görünüyor.

Bir alttaki resme bakarsanınız şayer bu kaptanın sansı 874 fakat olası sans sadece
    +14% yani bu durumda sans eklemenin ne mantıgı var sadece canlılık ekleyip gecelim kaptanlara ben ödüllerenden gelen haritalar için sans eklemeyi düşünüyordum fakat hicbir mantıgı yok gibi durum buysa.

Ek olarak kaptanımı yeni 1300 yapabildim ve harita kazanabilecegim (ikizler, balık vs.) görevlere gönderiyorum fakat 20 den fazla göndermede ragmen daha bırak haritayı ek ödül bile alamadım acaba hızlı bitir yaptıgım için mi kaptanın görevini kendi kendine zaman içinde bitirmesine izin mi vermeliyim ? hızlı bitirin negatif bi etkisi var mı gelen ödüller açısından.

2. -DEXTER-

-DEXTER- User

masaüstünden resimleri yüklemenin mantıgını çözemedim dosya yolu olarak yükledim fakat kırık link olarak görünüyor resimler.
    Neyse konuyu özetledigim yazım acıklıyor aslında endişemi 322 sans +12 iken 874 sans +14 yüzdelik artık saglıyorsa neden bunu tercih edelim bi hata yok mu bunda

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

O + olarak gösterilen şans kaptanınızın renginden kaynaklanıyor, kaptanınızın rengi yükseldikçe göndereceğiniz görevden gelen olası ödül şansını arttırıyor yani ek bir bonus gibi.
    Kaptanınızın kendi şansı ve ekipmanlar ile şansı ne kadar yüksekse olası ödül alma şansınız artıyor.
    Olası ödülleri alma şansının pek de yüksek olduğu söylenemez ancak kaptanınızın şansı yüksekse alma ihtimaliniz var, zaman zaman olası ödülleri alabiliyorum şahsen.

Saygılarımla.

4. -DEXTER-

-DEXTER- User

teşekkürler cevap için fakat iki kaptanımda elit 10 seviye, yükselecek renk kalmadı.

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Yanlış mı yazdınız bilmiyorum ancak elit kaptan mor renk, en yüksek kaptanlar turuncu renkte ve kademeleri epik.

6. -DEXTER-

-DEXTER- User

elit derken en üstü seviye anlamında kullanmaya calıstım turuncu ikisi de dediginiz gibi