Kaptanın Sandığı İndirimi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kunt_29 tarafından 12 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kunt_29

Kunt_29 User

Şu an markette satılan kaptanın sandığı 3 çeşit bunların farkları nedir acaba?Zira 8,9 tl 26,9 tl
    449,9 tl arada uçurum var fiyat olarak içerik olarak farkı nedir?

2. chat1rgerg

chat1rgerg User

ilk baktığında 15 adet fiyatı olarak 449 lira tekli kutu 44.9 lira ama çekmeni tavsiye etmem boş içerik etkinlik kovala yeter

3. -ADANALI-

-ADANALI- User

Bu oyunda en gereksiz paket ne derseniz kaptan sandığı derim. Nedeni ise Harita Hükümdarı için şimdiye en satın aldığım kaptan paketleri ve normal paketlerdeki kaptan sandıklarından hiç çıkmaması ve bunu tamamen şansa bağlı olduğunu söyleyip geçmeleri biz oyuncuları zerre umursamayan bir yönetimin kucağına düşürüyor. Yaklaşık 6-7 bin tlyi sırf Harita Hükümdarı kaptanı çıkaracağım diye harcadım elimde ise koca bir sıfır oldu beni soğutmadı oyunda buz kestirdi resmen buz ben bu paketleri 1 tl bile yapsalar almamaya yemin ettim.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

İçlerinden çıkan ekipman ve kaptan özellikleri arasında farklar var, yeşil renkte kaptan ve ekipman alma şansınız oluyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.