Kaptan Görevleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Coder tarafından 5 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Coder

Coder User

Merhabalar,

Kaptan görevleri belirli bir sürede sıfırlanıyor mu ? Şuan gelen görevlere kaptanların yetenekleri veya seviyeleri yetmiyor. 3 kaptan da boşta şuan.

2. BIRAKTI

BIRAKTI User

Gerçekten bravo diyorum o kadar emek verip para harcıyoruz 40 level 30 level kaptanlar fazla canlılıktan oksijen alamaz durumda fakat 2 gündür göreve gönderemiyorum ikonlarda kaptanlarda full şaka gibi bu ne saçmalıktır greve mi gitmiş bunlar nedir bu şakamısınız ( admin arkadaşlar sizle alakası yok) keyif alalım diye uğraşırken neden bizi stress yumağına dönüştürüyorsunuz bir işide düzgün yapın be kardeşim bir kezde yüzümüz gülsün buradan sizi eleştireceğimize bir kez de alkışlayım artık şaşırt bizi seafığht:eek:

3. BIRAKTI

BIRAKTI User

seviyen arttıkca açılır bazı görevlere canlılığın yetmez kaptanlarını giydir ve level atlat her gün bu sistem kaptanlarının ikonları yer değiştiriyor görevler birde göreve giden kaptanlarına farklı ikonlar yerleştirki seçeneklerin fazlalaşsın benim üst seviye kaptanlar dahi göreve gitmiyor sorun büyük

4. Coder

Coder User

3.seviye ve 2.seviye kaptanlarım var fakat özellikleri görev özelliklerine yetmiyor. Sormak istediğim artık kullanamayacak mıyım kaptanları? Göreve gidip geldiğinde yerine yeni görevler geliyor fakat şuan tıkandı kaldı. Belirli bir sürede sıfırlanıyor mu bu görevler onu merak ediyorum.

5. Coder

Coder User

Görevler günlük olarak yenileniyormuş. Saat 2 de hepsi yenilendi.
    Konu kilit.

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.