Kaptan Avantajları

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 2 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2022-02-02 06:22:051 x Şanslı Öğrenme Gama kaldırıldı. Nedeni: Kaptan Sistemi.
    bunu kullandıgım sırada aşçı avantajı olan kaptanımı +25 avantaj transferi itemiyle kullandım ne oldu dersiniz hiç birşey kaptan boşa gitti ama böyle olmaz yani ben 120 lira para verdim kaptan sandıgı aldım hiç bir kaptanın avantajını aktaramıyorum hepsi boşa gidiyor kaç tane kaptan kurban ettim bir ilerleme yok
    bana kalırsa hata var kumarmı oynuyoruz biz oyundaki sistemde %25 avantaj iteminden daha yüksek bir item yok yazık günah para harça boşa gitsin

avantajı aktarılmaması bir yana ne tecrübesi ekleniyor neden kurban ettiğim kaptanın itibar şans ve canlılığı etki etmiyor

güçlendirmek istedigim kaptanda 100 itibar varsa kurban ettiğim kaptanın itibarından alıp örnek 110 olması gerekiyor öyle degilmi hiç bir şey katmıyor ne şans ne canlılık ne itibar

2. Haklısın avantaj aktarmada oranlar gerçekten çok düşük, kaptanın seviyesini artırınca oran artıyor ama o da %3 3 artıyor yine bir etkisi pek görülmüyor iyileştirme gerekli gerçekten.

3. tasalı4

tasalı4 User

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili bir rapor iletip, düzenlenmesini talep edeceğim.

Saygılar.

TiryakiHasan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.