Kaplumbağa Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 6 May 2026 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

f65d1333-8a0f-421a-8a6f-6251de1472ab.png

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. başkann1

başkann1 User

Etkinlik kodu verildi mi malum ben dahil bazı hesaplara maile kod düşmüyor @ShaDe.

3. ShaDe.

Henüz bir kod yok, gönderildiği takdirde paylaşacağım.

4. QASSİMODO

QASSİMODO User

atlantis etkinlik sandıkları bozuk mu? 4 tane açtım 4 ü de 1 altın verdi sadece

5. ShaDe.

Etkinlik görevi yaptınız mı?

6. *alp*

*alp* User

Merhaba. Etkinlikten verilen top sayısını yetersiz buldum şahsen. Kaplumbağa etkinliğinden 100'e yakın top verildiği zamanları hatırlıyorum. 4. ve 5. seviye top sayısının yükseltilmesini talep ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenlenen: 6 May 2026 13:00
  7. QASSİMODO

QASSİMODO User

görev yapmadan boş çıktığını bilmiyodum, şimdi yapıyorum. sss ne zaman gelir?

8. ShaDe.

İngilizce hariç diğer diller için muhtemelen yarın elimizde olacak.

9. Selamlar, Jack Hawk Batır diye görev var bu npc'yi nereden bulacağım acaba ? görev adı Mağdur Kablumbağa.

10. ShaDe.

Görevdeki diğer sistemleri vurduktan sonra yanınızda beliriyor, adadan uzak vurmanız lazım tabii yoksa haritada rastgele çıkıyor.

11. Seni Cassiopeia Kaosu lonca haritasına giderir
    Buraya nasıl gircez acaba hasar tamamladik.

12. Mesken29.

Mesken29. User

ETKİNLİK SSS ne zaman güncellenecek? doğru düzgün bilgi alamadık etkinlik hakkında

13. Bu grup haritasını nasıl bitireceğiz bilgisi olan var mı ben kesemeden yardımcılarla kesiliyoruz :S

14. qavrıla

qavrıla User

yok edicinin verdigi oduller sanki copten bir tik asagi gibi.iyilestirilmesi gerekiyor.

15. iskelet

iskelet User

23/2 31/2 DE SABİT HAREKETSİZ ADA KAPLUMBA

16. Bir önceki etkinlik ya da ondan önceki etkinliğe bakılınca bu etkinlik çok boş olmuş. Oyuncular inci kasmak adına sistem gemisi vurmak yerine ada şeklindeki kaplumbağaya hasar vurup çaba sikkesi kazanma derdinde. Ayrıca hiç kimsenin kasamadığı antik nişanla mini oyuna girilememekte. Geliştirilmesi gerekiyor.

Mesken29. bunu beğendi.
  17. iskelet

iskelet User

+1

18. Mesken29.

Mesken29. User

+1

19. ETKİNLİK SSS gelmeyecek sanırım kafalarına göre çok kasıldıysa az, az kasıldıysa daha az verilecek öylemi olacak? neyin ne verdiği bilinmiyor.