Kale Günü

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 6 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Daha önceleri oyunda kale indirimleri oluyordu. Geçtiğimiz Martta da kale indimi oldu. Kale indirimi ne sıklıkla oluyor bilmiyorum ama. Geçmiş kale indirimi tarihleri için duyurulara baktım. Yanlış bakmadıysam duyuru bölümündeki kale indirimi duyuru konuları kaldırılmış galiba. Bulamadım duyurularını.

Kale günü indirimleri kaldırıldı mı yoksa hala daha devam ediyor mu...?
    Devam ediyorsa nereden takip edeceğim duyurusunu? Çünkü eski duyuruları da bulamadım.

Teşekkürler

2. çokta bi önemi kalmadı kale günlerinin onu bekletene kadar kat ve katını yapıyorsunuz

3. Aslında reis temel kaleler bende açık. Ekstra çok da acil görmediğim kalaler için düşündüm. Martta çıktı bir kale günü. Tam bilmiyorum ama 3 4ay sürse bu ay içi tahmini bir tane gelmesi lağzım. Yani açacağım kaleleri kale günü gelmeden açtığımda çok da bi artısı olmıycak. O yüzden diyom kale günü olsun da bari hepsini bitirir daha da kalelerle uğraşmam diye soruyom. 35m inci hazır kaleler için :D

4. Sizin için doğru olabilir ancak yeni başlayan birisi milyonlarca inci kasamıyor. Bu etkinlikte bile zorlandım. Full adamlar alt haritalarda takılıyor görünce batırıyor yada bot gelip ks atıp npc'nin son vuruş incisini çalıyor.

kralmetin50 bunu beğendi.
  5. o zaman bekleyebilirsiniz :)
    gemin nasıl bilmiyorumda Atlantis etkinliği bitmeden Derin su gezgini bol bol keserseniz inci sorununuz ortadan kalkar yada bu NPC rahat kesecek hale getirirseniz 1 saat rahat 1m inci tek bu NPC kasarsınız

6. %62 hasar önleme var 32k vurduğu için kesemiyorum. Benim hasar fosforla 110k

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kaldırılmadı. Geleceği zaman duyurusu yapılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.