Kale Fiyatları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve yabancı tarafından 27 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yabancı

yabancı User

Aylardır beklenen ve bir türlü gelmek bilmeyen kale günleri nihayet geldi fakat nasıl niye kale fiyatları arttı yıllardır aynı olan slot fiyatları birden yükseldi düne kadar 300 bin inciye açtığım slot bugün indirimli hali 337500 olmuş zaten 3-4 ayda bir zar zor gelen kale günü alt lvl gemileri hepten ezmek için mi tasarlandı bu seafight ın yönetici tayfası kimse söyleyin kuş kadar beyin leri yok oyuna yeni oyuncu katmak için alt seviye gemiler düşünülüp ona göre bir oyun ve gelişme planlaması yapılır bunlar tam aksine nasıl keseriz diye adeta birbiriyle yarışıyor. Tekrar ele alınıp eski haline getirilmesini talep ediyorum.

2. reset geliyor düzelir

3. erşan367

erşan367 User

ya ben hiç bakmadım dikkat etmedim patır patır slotları açıp yükselttim ne olacak şimdi :)

4. Mister_No

Mister_No User

Hem kale indirim günleri diye getirip hem de zam mı yapmışlar Tebrik ederim Hangi Dahi nin aklına gelmiş acaba çok merak ettim :eek:

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorun yok. Sorun olursa ilgili kişilerden bilgi gelince iletiriz. Şu an için bu şekilde ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.