Kalamar Haritası

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 29 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum yetkilileri seviye görevi için nesne toplamak için dün girdiğimde sayaç 7 saniye kala normal haritaya attı bugün girdiğimde 3 zenginlik enkazı kestim 4.cüde son 2 atış kalmıştı sayaç süresi 9 saniye kala normal haritaya attı yine bu sorun biliniyoırmu acaba saygılar.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ben de her gün bu görevi yapıyorum fakat hep tam zamanında atıyor. Girdiğiniz zaman bilgisayarınız ya da internetiniz takılırsa bu şekilde atıyor.

3. sayın star mod öncelikle daha önce açtığım kalamar haritası görevini biraz önce yine yaptım pc de oyun harici başka sayfa açık değildi ve sayaç 11 saniye kala beni normal haritaya attı şimdi görev saati sıfırlandıktan sonra 38/2 deki güvenli limandan 3 görev aldım ordan aldığım 3 görevden 1 i kalamar haritasında günlük görevdi ben görevi yaptım fakat görev penceresinde aktif görev görünmüyordu size seyir defterinde görev aldığım zamanı atıyorum nerdeyse 1 saat e yakın zaman uğraştığım görev nasıl olduda görev penceresinde görünmüyor anlamış değilim bu durumu

Görev başladı. Başarılar dileriz!
    2020-04-29 12:02:30
    Görev başladı. Başarılar dileriz!
    2020-04-29 12:02:14
    Görev başladı. Başarılar dileriz! burda limandan aldığım 3 görev başlangıcıdır

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Anlıyoruz fakat bu açığı biz tekrarlayamıyoruz. Şayet aynısı olmaya devam ediyorsa video çekip atın bize. Çünkü ben de 3 kere denedim sadece bugün ve kişisel gemimde de her gün bu görevi yapıyorum hiç rastlamadım.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.