Öneri Jolly Roger ve Usta Aletleri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve »K◦I◦L◦L◦E◦R«*ĎĦ tarafından 23 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tamir Buff'ı ve Jolly Rogger'ın nimeti satışa koyulsun mu?

1. Evet , eklensin

oy sayısı 2
    100,0%
  2. Hayır , eklenmesin

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Jolly Roger'ın Nimeti ve Usta Aletleri ( Tamir Buffı ) satışa koyulması gerekmektedir.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz senelerde 2020 Yılında Yağmacı karaborsasında bir program açığı meydana gelmişti ve bazı oyuncular 2000 günün üzerinde tamir buffı , jolly roger'ın nimeti ve paslanmaz çelik güçlendirme hesabına almıştı ve bunlar hesaplarından çekilmemişti.

Jolly Roger'ın Nimeti ve Tamir Buff'ının inci , taç , yulong , orikalkium , safanadan tarzı bir oyun para birimi ile satışa koyulması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu açıktan faydalanmayan oyuncular tamir buffı olmadığı için oyuna dahi girmiyor yağmacı karaborsasını bekliyor oradan aldıkları 30 günlük buff ile eğlenmeye çalışıyorlar.

Yani bu açıktan faydalananlar bu açığı kullanmayan oyunculara göre daha avantajlı olmuş durumda çok garip olarak. Bu konuyu lütfen acil olarak üst birimlere iletmenizi rica ederim , artık pazarda satışa sunulsun ve bizde satın alabilelim.

2.Bir konu olarak Yağmacı karaborsasına bugün yeni bir tasarım eklendi fakat bazı hesaplarda satışa sunulan tasarım 21.filonun elit korsanı tasarımı bazı hesaplarda 30.seviye elit tasarım olarak gözükmektedir. Bende 21. filonun elit korsanları tasarımı yok ama pazarda göremiyorum ;

2. Eğer böyle bir şey olduysa bu açıktan yararlanlara ve bu alınanlar geri çekilmediyse hakkım haram olsun..

3. Merhaba,

Mega america sunucusunda gözlerimde gördüm ve hatta o ana şahit oldum, 2143 gün tamir buffı satın alımı yapanlar, 976 gün jolly Roger nimeti, 1278 gün kraliyet nimeti, 650 gün paslanmaz çelik güçlendirme alan hesap gördüm. Gerçektende hesaptan hiç bir şey çekilmedi. Fakat bu açığı biz yapmadık jolly Roger paket ve sezondan tamir buffini sadece etkinlik ve paketlerden satın alıyoruz. Bence oyun pazarında satışa koyulması lazım açığı kullanmamak bizim hatamız gibi bir şey oldu bu durum :-(

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Önerinizi ilgili kişilere ileteceğiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.