Jack, Black Inferno ve Flying Dutchman Tasarımları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve rezeg tarafından 27 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. rezeg

rezeg User

Jack, Black Inferno ve Flying Dutchman arkadaşlar bu tasarımları nerden nasıl alabilirim ? baktım ama pazarda filan bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

2. Flying Dutchman ben bu tasarımı cok aradım da bulamadım

3. jack tasarımı sadece cadılar bayramında gelir ve 500 kabak özüne alınır black inferno en son bundan 4-5 yıl önce para ile satışa sunulmuştu fly tasarımı ise gene 4-5 yıl önce korsan lordu etkinliğinde dağıtıldı kısaca onların içinden alacağın tek tasarım muhtemelen jack olur onu da ekimdeki halloween etkinliğinde alırsın diğer 2 tanesi çok zor

4. rezeg

rezeg User

ya haritada inferno fly dutch tasarımı olmayan adam yok emin misin ? herkeste var hemde son açılan serverden bahsediyorum

5. mr.gold**

mr.gold** User

Yagmaci paketlerinin satisi su anlik durdu,acilinca o paketlerin iceriklerini incele orada var.Parasiz istiyor ve soruyorsan o is imkansiz gibi birsey.

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Şuanda bu tasarımlara erişim mümkün değil. İlerikli zamanlarda tekrar koyulur mu bilemiyoruz. :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.