Öneri İyileştirme ve Adalet

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve AJAN.. tarafından 18 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AJAN..

AJAN.. User

Pvp modunun iyileştirilmesi lazım[25-35 ARASI PVP veya 2saat Mod aktif kalması ] server için yavaş yavaş oyuncular bırakmaya başladı gemiler çöp oluyor ben modun karşıtı değilim iyileştirme olması lazım ben gemime 4.500 tl yatırmışım ama gelgörki hakkını vermedikten sonra boş,,, biraz ticari kafa olarakta ,oyuncuyu memnun etmek anlamındada düşünmemek ahmakça tüketici itemi tüketip yeni item satın almasını ister satıcı ama gelgörki gemimde 25 30 milyon savaş güllesi var red korsaramı atacam seafighttt cevap ver

2. Bende o kadar gülle olsa full savaşırdım ancak savaşmaktan ne inci kaldı nede gülle keşge birazda biz kasılabilsek ama nerde

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile ilgili raporlar gönderilmişti. Gerisi merkez ekibimize kalmış bir durum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.