İtibar

Discussion in 'Genel Sorular' started by -_-Atomik-_-, Dec 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma nedenim hiç sanmamakla beraber sizlerden yararlanabileceğim bir link istemek . Var olduğunu zannetmiyorum çünkü forumda dolaştım ve cm lere yada onun bir üstüne sordum bana istediğim linki veremediler hatta cm yokmuşum gibi davrandı . Neyse öğrenmek istediğim şey sizlerde biliyorsunuz ki oyunda itibarlar var fakat bu itibarlar ne hakkında hiçbir yazı bulamadım . Örn; 4 itibarını tamamlayınca aslan tılsımı sana ekstradan yolung vermesi gibi . Ben bunun da içinde bulunduğu nereden görev alacağımızı kaç yazınca bize ne gibi özellikler verebileceğini merak eden ve sizlerden varsa tek yoksa konuyla ilgili bütün linkleri rica ediyorum .

Saygılarımla ;
    S.KOTİL

2. ozican2525

ozican2525 User

Bu itibarların görevi malesef yok.Bu itibarı kasabilmen için bol bol sistem kesmen gerekmekte.38/39/40 seviyelerinde İmparator gururu ve Sessiz Baskın dışında tüm sistemleri keserek kasabilirsin.Bu itibarı kasarken keskin kılıçlar üyeliği alman faydalı olucaktır çünkü bu sana 2 kat itibar vericek ve bu sayede bir sistemden 4 itibar puanı alabilmeni sağlar.Gereken itibarlar ise ;
    ''Fırtına Ustaları, Cehennem Ateşi Zebanileri,Sarsıntı Fatihleri, Muson Lordları'' Bu itibaların hepsini 10.000 yaptığın takdirde aslanda yulong sikkesi alabilirsin.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Milletler Topluluğu Yolu - Kupa Kalesi için - 24/1 Haritasından alabilirsiniz görevleri.
    Savaş Köpekleri - Kupa Kalesi için - 24/1 Haritasından alabilirsiniz görevleri.
    Vovoi - Vovoi Kitabı alırsınız ayrıca altın geyikten aldığınız inci %50 artar. (2500 Puana erişince)
    Sizin dediğiniz Aslan haritası için gerekli itibarlar ;
    -Cehennem Ateşi Zebanileri
    -Muson Lordları
    -Fırtına Ustaları
    -Sarsıntı Fatihleri
    4 itibarı 10,000 yaparsanız eğer aslanda yulong sikkesi alma şansınız artar ve miktarıda artar.
    Diğer itibarların çoğu etkinlik itibarları vs görevleri yok sadece etkinlitken etkinliğe yapıyorsunuz.
    Yukarıda bahsettiğim 4 itibarın görevleri yok sistem gemisi vurarak kasacaksınız.

4. Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma nedenim hiç sanmamakla beraber sizlerden yararlanabileceğim bir link istemek . Var olduğunu zannetmiyorum çünkü forumda dolaştım ve cm lere yada onun bir üstüne sordum bana istediğim linki veremediler hatta cm yokmuşum gibi davrandı . Neyse öğrenmek istediğim şey sizlerde biliyorsunuz ki oyunda itibarlar var fakat bu itibarlar ne hakkında hiçbir yazı bulamadım . Örn; 4 itibarını tamamlayınca aslan tılsımı sana ekstradan yolung vermesi gibi . Ben bunun da içinde bulunduğu nereden görev alacağımızı kaç yazınca bize ne gibi özellikler verebileceğini merak eden ve sizlerden varsa tek yoksa konuyla ilgili bütün linkleri rica ediyorum .

Bu konunun altına ya hepsini içeren itibarlar için bana bir cevap verin ya da konuyu silin ! Onu yaptığım için biliyorum ama öteki itibarlar hakkında en ufak bilgim dahi yokken verdiğiniz cevapta neyi nerden ve nasıl vuracağımla ilgili ne işe yarıyor üstte ki yazıda belirtmesem oda yok!

Ne yani "ouranos" itibarı nasıl kasılır yararları nedir ?
    "nikolaos" itibarı nasıl kasılır yararları nedir ?
    "bill ballard" itibarı nasıl kasılır yararları nedir ?
    "vovoi" itibarı nasıl kasılır yararları nedir ?
    ve bunun gibi öteki itibarlar hakkında ayrı ayrı konu mu açayım ? Veya aynı aslana atıyoruz nasıl o 322 tane aslan tılsımı elde ederken ben sadece 2 tane alıyorum veya arkadaşlarla aynı sisteme vuruyorken o nasıl benden fazla alıyor diyerek her birine farklı farklı konu açıp soru mu sorayım ?

S.KOTİL :mad:

5. Star

Size diğerleri etkinlik itibarları, sadece etkinlik geldiğinde işe yarıyor dedim. Vovoi itibarı içinse vovoi görevlerini yapacaksınız. Vovoi için BURAYI inceleyebilirsiniz.

6. Şuan da çalıştığınız elemanlarınız bence ve çoğunlukla oyundan bir haber sadece verdiğiniz kadarı ile yetinen oyun hakkında bir fikri olmayan ve bu cahilliklerini bizlere yansıtıp bulamadığımız her hangi bir durumda bilgileri olmamasına rağmen bizlere cevap verdiğini zanneden ve açtığımız konuyu kapatıp meselenin özüne inemeden yarına bakan bir kaç kişiden olduğuna inanıyorum . Yetki verdiğiniz adamları değerlendirip öle alın . Ben onca zamandır dilimde tüy bitmişken sizlerde ki değişiklik sadece maddiyata dayalı oyuna getirilen ekstradan başka birşey değil gibime geliyor. Şunu da söyleyeyim bu benim fikrimdir ve fikirler farklı olabilir fakat eğer fikrimi savunduğum için bir suçlama olacaksa bir daha yazamayacağımı düşünerek bunları bu metinin içine koyuyorum .
    Ne diye seafight nin içinde çalışanların oyun hakkında bilgisiz olduğunu düşünüyorum ?

Çünkü açtığım son iki konudan örnek vermem gerekirse forumda ki adminlere durumu açıklamama karşılık gene de sabit her şeyin olduğu yazı linkini vermedikleri gibi daha olup olmadığını bile söyleyemeyecek durumdalar. Hani "İtibarlarla ilgili sizin sorduğunuz gibi bir link sayfamızda bulunmamaktadır " yazsalar inanın bu kadar sorun teşkil etmez benim için ama elemanlarınız bana baktığım halde ya bildiğim ve bilgimi belirtmek için yazımda bulundurduğum yazıyı tam harfi ile düzeltip sanki ben bilmiyormuşum gibi davranıyor ki burası gerçekten sinirimi bozuyor yada zaten baktığım ve gene yazımda belirttiğim "Foruma baktım ama bulamadım" sözünü okumayıp bana vovoi itibarı ile olan ve sırf sözü geçtiği için ( vovoi yi söylediğini düşünüyorum ) bana nasıl bakabilirim diye link verip kapatıyor . Fakat bilmiyor o sayfayı hatırladığım kadarı ile vovoi itibarı ne işe yarar yazmıyor . Bu ve bunun gibi birden fazla şikayette bulunabilirim ki bu cümlelerimde genel kullansamda sadece birinizi hedef alıp yazmamaktayım ki bu durum tümünüzü de içine almamakta tekrar etmek istiyorum ki seçtiğiniz elemanları belli belki basit cevapları internette gezen bir sınavdan geçirin amacınız bakıp görmesi ve bununla cevap vermemesi değil bakıp görüp ilerde bir sorunla karşılaştığında sınava girdiği günü hatırlayıp konu hakkında sadece konuyu kitlemek için cevap vermesi değil insanlara yardım etmek amacıyla işine yaklaşmasını sağlamak olmalıdır.
    Okuduğunuz için teşekkürler ;
    Adminler sizlerden özür dilerim fakat belirtmek isterim ki seafight nin bana sağladığı olanaklar bu kadarla sınırlıyken sizlerin gelişmesi için elimde sadece bu kadarı geliyor ve bu yazıyı okuyacaksınız kiminiz üzülecek kiminiz beni banlayacak yada isteyecek kiminiz egonuza yenik düşüp beni oyunda sahip olduğunuz gemiyi kullanırken batıracaksınız .
    Saygılarımla ;
    S.KOTİL

mehmet~baba~2 likes this.
  7. Star

Eğer şikayetiniz varsa gidip destek ekibine şikayet edebilirsiniz. Son açtığınız iki konuda size gereken açıklamayı yapıp, vovoi ile ilgili görevlerin linkini verdim ayrıca size konu yok demekten neden çekineyim ki? Size dedim ki Vovoi görevlerini yaptığınız zaman bir vovoi kitabı alırsınız bu kitabın hiç bir işlevi yok sadece vovoi görevlerine devam edebilmeniz adına gerekli bir kitap. Vovoi görevlerini yaparak vovoi itibarı yaparsın ve vovoi itibarının sana yararı 30/1 de bulunan altın geyik sistem gemisinden %50 fazla inci almana yarar. Ben bunları söyledim zaten sana. Ouranos demişsin ouranos titanların savaşı etkinliğinin itibar puanı ve etkinlikte işe yarıyordu şuan orada sadece görsel olarak duruyor hiç bir işe yaramıyor. Sana gerekli itibarların hepsini söyledim şu kupa kalesine yarar bu buna yarar diye. Sorun nedir? Gereken cevabı veriyoruz. Zaten forumda olmadığı için o kadar yazı yazdım şu şudur bu budur diye en kısa sürede güncelleyeceğim forumu o konu ile ilgili. Baştaki cümleme tekrar dönüp, hatırlatmak istiyorum. Eğer benimle, diğer moderatörler ile ya da herhangi başka bir mod ile sorununuz varsa, şikayet etmeniz gereken yer '' Destek Ekibi '' burası değil. Siz gereken şikayeti yaparsınız Takım Liderimiz sayın @Bigpatron eğer biz hatalıysak gereken uyarıyı, eğer çok ileri gitmişsek gereken yaptırımıda uygular. Ayrıca gereken cevabı verdiğime inandığımda konuyu kilitlerim. Moderatörlüğe ilk başladığımda bana öğretilen bu oldu ;)
    Saygılarımla;
    Star ;)

Thread Status:
Not open for further replies.