İtibar Puanı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve pachaa1 tarafından 11 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pachaa1

pachaa1 User

itibar puanı sekmesi gördüm. ne oldugunu hiç bilmiyorum forumda da anlatan bi yazı göremedim. nedir bu itibar puanı?

2. Merhaba ,

İtibar puanı kazandıkça milletler topluluğu yolu altında bulunan 3 adet kale açmana yarıyıcak puan.

3. Selam,
    Oyun haritanda gemi sembolübe tiklayinca en altta ki zafer kupasi var yeni kaleler var orayi yapmak icin istiyo burdan 10 top fazla koyabiliyosun yapilmasi gereken bi yer anliycagin 24 1 sag alttaki gorevlerle elde edeblirsin itibar puani iyi oyunlar.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Birçok etkinlikte itibar puanı sistemi vardır. Fakat şuan güncel olan tek itibar Milletler Topluluğu Yolu itibarıdır. Kupa odanızın seviyesini arttırmanızda en önemli etken diyebileceğimiz şeyin itibar puanı olduğunu söyleyebiliriz. Özetlemek gerekirse itibar sayfasından ne kadar itibara sahip olduğunuzu görebilirsiniz. 15,000 İtibar puanı sınırdır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.