İtibar Görevleri Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bucalı_35 tarafından 16 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bucalı_35

Bucalı_35 User

görevleri bitirdim halde neden ödülü alamıyorum örnegin en son kordinat görevini yaptım ama ödülü vermedi 1 kordinat eksik gösteriyor gidiyorum eksik dedi kordinatta birşey yok giriş çıkış yaptım defalarca olmadı yazık diilmi onca emek sarfediyoruz saatlerce oyundan kalkmıyoruz bumu mükafatı

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Koordinat görevinde çıkış alıp girdiğinizde son koordinatı gösteriyor olması lazım. Defalarca yapmanıza rağmen göstermedi mi?

Bucalı_35 bunu beğendi.
  3. Bucalı_35

Bucalı_35 User

malesef star göstermedi ve yaptım yanıma kar kaldı ne yazıkki alamadım ödülü

4. Star

Selam,

Peki bugün görevler sıfırlandıktan sonra yaptınız mı? Aynı sorunu yaşadınız mı?

Bucalı_35 bunu beğendi.
  5. Aynısı bende yaşadım 2 gün puan alamadım :) normalde görevde 2 süpriz ele geçirme var ama kordınatları yapınca süprizler gözükmüyor. Süprizleri ele geçir sonra ver

6. Görevi sırasıyla yap gorev ekranında ne gösteriyorsa onu yap 2 tane supriz ele geçir sonra koordinata git senin başına gelen aynısı benimde geldi

7. Bucalı_35

Bucalı_35 User

arkadaşlar oyunda ne yapılması gerektini biliyorum süpriz falan diil kordinat görevinde biten görevi teslim etmeye gittikten sonra teslim edemedim 30-1 de 20 aw git diyor 1 tane kalmış gösteriyor ama tekrardan gidiyorsun kordinatta birşey yok belki 10 defa giriş çıkış yaptım belliki sorun var tekrar yapmadım star admin

8. Star

Selam,

Her şeyi tamamladıysanız iki sistem gemisi ele geçirin düzelecektir. Test ettik.

Bucalı_35 bunu beğendi.
  9. Bucalı_35

Bucalı_35 User

star admin kaç adet kumtaşı çakal kesmemiz gerekiyor kesen kişiye özelmi çıkan npc yoksa genelmi cvp verirseniz sevinirim ayrıca teşekkür ederim itibar sorununu sizin dediniz gibi yaptım sorun kalmadı

10. Star

Sultanın neşesinden bahsediyorsunuz sanırım. 250 Adet kumlu çakal keserseniz çıkar. 250. sistemi siz keserseniz, yanınızda atar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.