İtibar , Görev ve Kupa güncellemesi gerekli

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve kexal tarafından 27 Nisan 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kexal

kexal User

herkese iyi oyunlar. burada gerekli olduğunu düşündüğüm bir takım şeylere değineceğim.

1- Biliyorsunuz ki seafight için haritalarda aktif oyuncu problemi bulunmaktadır. Bunun en büyük nedenlerinden biri kesinlikle görev düzenidir. Geçenlerde yeni bir sunucuda hesap açıp öylesine takılmalık ışık haritasına geçeyim dedim. inanır mısınız +5 lwl olana kadar neredeyse 2,5 / 3 saat geçti bu sadece bir başlangıç örneği. ve emin olun günümüzde hiç bir oyuncu bir oyunda başlangıç için bu kadar harcamaz. Mesela darkorbitte ( bigpointin başka bir oyunu ) tam hatırlamakla beraber + 10 lwl hesabımız varken yeni bir sunucuda hesap açınca 5 lwl e kadar ( gerekli tüm görevleri yaparaktan ) otomatik şekilde lwl atlıyorduk.

2- Başlangıç görevleri bir yana oyundaki normal görevler de baştan aşağı bir faciadır. mesela diyelim ki 10 lwl iz görev bizden 7. haritada x tane gemi kesmemizi istiyor sürekli haritalar arasında gereksiz bir git geller yapıyoruz bunu engellemenin en kolay yolu ya gerekli görev vericileri o haritalara da eklemektir ki bu mantıksız , ÇOK daha iyi bir çözüm olan ışınlanmanın bekleme süresinin azaltılmasıdır. Açıkçası görevler için git gel yapmaktan sıkıldık. Malum artık oyunda 60 tane harita + ( roklar ve güvenli limanlar ) var .

3- Güvenli limanlara da ışınlanma atılabilmeli.

4- kupalar daki pvp gereksinimleri ya azaltılmalı ya da değişmeli . benden 5.000 adet 30. seviye üstü oyuncu batırmamı istiyor. :D dikkat edilmesi gerekli ki yeni başlayan bir oyuncu veya orta halli oyuncu zaten bu eski oyuncuları batıramaz kaldı ki oyunda ( 3 yıldır oynuyorum ) şuana dek gördüğüm oyuncu gemisinin toplamı anca 5.000 i yeni geçmiştir. bu tarz kupa görevlerinin kesinlikle güncellenmesi gerekli.

5- Gelelim itibar mevzusuna mesela milletler topluluğuna itibar kasmak için gerekli olan görevi 24/1 den alıyoruz geri taa 20. haritaya iniyoruz sonra geri 24 e çıkıyoruz vs. bu döngü oldukça can sıkıcıdır. Kendi adıma 3 yıldır oynuyorum keyfine girdiğim bi oyunda günde 2 saat oynayacaksam 45 dakikasını bu tarz bir saçma döngüye harcamak istemiyorum. eğer ki milletler topluluğu itibar görevleri benden 20. harita npc si batırmamı istiyorsa o görevleri ben 20 den almalıyım veya 24 ten alıyorsak 24 te yer alan hmrs lerden batırmalıyım ki gereksiz vakit ve zevk kaybı olmamalı.

6- Her şeyi geçtim yapılamıyorsa bile ışınlanmanın bekleme süresi mutlaka azaltılmalı +75 haritanın olduğu bir oyunda haritaları gezmek bir işkenceye dönüşmüş durumda.

UMARIM bu tarz güncellemeler yapılır. lütfen bu istekleri yönetime iletin.

pinkypink ve akyol37*frm* bunu beğendi.
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Değerli önerileriniz için teşekkürler, değerlendirilmesi için ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.