İstemci Kasıyor

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by sametbdk7110, Aug 27, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Google chrome de ve istemcide aynı fps alımına sahibim ama istemci aşırı derecede kasarken google chrome yağ gibi akıyor.

2. :D sizin update client dediğiniz bu mu yani client dediğiniz kasıyor tarayıcıdan giriyoruz donuyor lag var hem de çok fazla bakın bu oyuna biz para yatırıyoruz tek istediğimiz oynanabilir olması bu iş nereye kadar devam edecek o kadar yazılımcı o kadar elleriyle bir oyunu doğrultamıyorlar mı oyun piyasadan fişi çekince mi akılları başlarına gelecek yıllardır aynı sorunlar hep iletiyoruz hep iletiyoruz diyosunuz kusura bakmayın ama biz neden 1 arpa boyu yol gittiklerini göremiyoruz oyundaki sıkıntıların farkında mısınız bilmiyorum ama oyuncular git gide azalıyor yöneticiler o yazılımcı ekibe yada almanyadaki yöneticilere bi sorun bakalım son 2-3 senede kaç tane yeni hesap açıldı (chet hesapları değil gerçek oyuncu olarak) biraz işin ciddiyetine varın artık

3. Para yok adamlarda paket cekin hergün düzeltirler o zaman :D

4. oyun gitti şimdi de %37 de kaldı şaka gibi ya şu an kemal sunalın hababam sınıfındaki fatihi anlattığı gibi ekrana bakıyorum

5. Selam , kardeşim oyunun fişi zaten çekileli baya süre oldu , her çıkan paketi çektik ne gerekiyorsa yaptık hadi düzelir dedik ama nafile zaten Türk oyuncuları adam yerine koyan olmadığına kaç defa şahit olduk. Şükür akıllılık edip gemileri elden çıkardık oyunuda bıraktık . Şimdi arada chate geliyorum forumda takılıyorum malesef ele alınır tarafı kalmamış .Paranıza yazık artık bu oyunu kim olsa doğrultamaz . Donma sorunu kaç yıllardır rapor ediliyor merkez ekibi felanda hikaye . Sanırım merkez ekibide kalmamış seafight cenaze töreninde en kısa sürede görüşmek dileğiyle :) oyun 2007-2011 arası hayatımın en iyi oyunuydu oynadıgım . Malesef şuanda sadece çöp . Umarım paralarınızı kurtarıp oyundanda bir an önce kurtarırsınız kendinizi .

6. @Star oyunda o kadar sıkıntı var sizin derdiniz ne paket çıkaralım millete verelim mi (başka bir şey yazarsam ban yerdim) oyunda her battıgımızda f5 atıyoruz 0 canla gemi tamir de olmuyor tılsım bassan 1 dk bekliyoruz 2008 deki gibi pırıltıdan can arıyoruz oyunda bu kadar ciddi sıkıntılar varken neden 1 tane yetkili çıkıp açıklama yapmıyor bu gün cuma yarın hafta sonu yama da gelmez en erken pazartesiye kadar bu halde mi oynayacaz bakalım oyun 2020 yi çıkaracak mı hep birlikte izleyelim

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu ileteceğim.
    Paketleri ben çıkartıyorum paralar da benim cebime giriyor değil mi? Allah için yazmadan biraz düşünüp yazın.

Thread Status:
Not open for further replies.