İstemci Ekran Kaydırma Hızı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kuzenler~Immortal tarafından 6 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar istemciden giriyorum oyuna gayet akıcı fakat ekran kaydırma hızı aşırı derecede fazla en ufak bir harekette çok fazla sağa sola gidiyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı nereden ayar çekebilirim?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İstemciyi kapatıp tekrar açtınız mı? O kadar hızlı olmaması gerekiyor. Sorun devam ediyorsa buradan yine yazınız.

Saygılar.

Kuzenler~Immortal bunu beğendi.
  3. Evet hatta format atmam gerekiyordu istemciyi tekrar yükledim fakat sorun hala devam etmekte. Yukarıya doğru kamerayı yürüttüğümde 1 saniye bile olmadan yukarıya varıyor aşırı derecede hızlı. Aklıma farklı bir yöntem de gelmedi güncel windows 10 kullanıyorum ekipmanlarımın çoğu yeni nesil.

4. İstemci gerçekten çok rahat hiç kasma, donma, takılma yaşamadım. Normalde tarayıcıdan girerim fakat oyunu bu kadar rahat oynarken tekrar o sorunlarla karşılaşmak istemiyorum açıkçası. Bir fikri, çözümü olan varsa gerçekten çok sevinirim :)

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ben Pazartesi günü konuyu ilgili kişilere iletip, böyle bir sorunla daha önce karşılaşılıp karşılaşılmadığını soracağım. Tabii ki de önceden sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş olan birisi varsa cevap verebilir zira bu yüzden konuyu açık bırakacağım.

Saygılar.

6. Tamamdır çok teşekkür ediyorum. Ayarlayabilirsem şayet buraya birkaç saniyelik bir video yollayacağım sorunun daha net ve anlaşılır olması açısından.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.