İstemci Çok Donuyor

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 21 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Bu işlemciyi ne zaman çözecekler.
    Şuanda herkesin istediği düzgün şekilde oyuna girip kasmadan/donmadan oyun istemesi.
    Etkinlik , paket vb. şeyleri çıkartmak yerine istemciyi geliştirme yönüne gitseler.
    Star adminim belki de çalışıyorlar diyeceksiniz. Fakat bu kadar uzun sürmemesi gerekli .
    Bilgisayarımda 248 MB yer kaplamakta.
    Fakat bu kadar yüksek olmasına rağmen oyun stabil çalışmıyor.
    Lütfen artık bir çözüm getirttirin .
    Pc Özellikleri 8 Ram 4 Gb Ekran kartı İ5 İşlenci gibi gibi .
    11 Yıldır bu oyunu oynuyorum . Fakat bu 3-4 ay için de olduğu kadar hiç sıkılmadım.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Haklısınız kasmalar ve donmalar can sıkıcı boyutta zira sizin de tahmin ettiğiniz gibi gerçekten çalışılıyor. İstemcinin orta vadeli çözüm olduğunu zaten önceki duyurularımızda da belirtmiştik. Unity sorunları üzerinde gerçekten çok ciddi çalışmalar sürdürülüyor. Tam versiyonu yayınlandığı zaman umuyorum ki gerçekten zevk alarak oynayacağız. Biraz sabretmeliyiz. İstemciye dönelim yine. Sorunların hepsi merkez tarafınca biliniyor zira her gün olmasa da mutlaka iki güne bir illa ki bir ülke rapor gönderiyor.

Saygılar.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.