Israrla Seafight

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve sametbdk7110 tarafından 8 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biz bırakmayalım iyi olur dedikçe güncellemelerle daha berbat hale getirerek bırakmaya teşvik ediyor.Oyun oynanamaz durumda taşlar gözükmüyor,görev vericiler f5 atmadan gözükmüyor,her f5te nesneler tuşlar sesler ayarlar hepsi sıfırlanıyor , gemi giderken durduk yerde duruyor.Paketler çıktığında bir analiz yapın bakalım 3ay önceki kazanç ile şimdiki kazanç arasında oluşacak farkı.Yılların emekleri çöp oluyor yazılım ekibinizi ayakta alkışlıyorum.

VORSİ(§•ƒ) ve 34ay bunu beğendi.
  2. Yazdıklarının hepsinde haklısın kardeşim. Bir konu hariç: Öyle bir tüketim hastalığı var ki adamların geliri asla azalmıyor. Yazdığın içeriklerden dolayı belki beş defa oyuna ara verdim. (2009dan beri bu oyunu oynuyorum) Her dönüşümde aynı. Yaşım gereği daha klasik şeyler isterken, 14-15 yaşında çocukların doyumsuz "farklılık" beklentilerine cevap veren yenilikler (!) yapılıyor. Başınıza çöksün unity diye söylememek için kendimi zor tutuyorum!

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorunların hepsi rapor edildi.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.