Iskarmoz

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ***ARAS***25*** tarafından 23 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar gemim pvp serverinda bir gemi arada pvp oluyor ama genelde oyun kasıyorum ıskarmoz paketi var 45tl Luk 8tane almayı düşünüyorum hiç buna benzer bir itemim yok veya önereceğiniz birşeyler varmı teşekkürler ?

2. Aklıma gelmişken ekleme yapmak istiyorum 8 tane 1 seviye ıskarmoz u gemiye taksam kanlı yagmacidan şuan 80 bin hasar alıyorum 8 tane 1 seviye ıskarmoz taksam milletler topluluğu bekçisi olmadan bu hasar tahminen ne olur almaya değerli olurmu sadece etkinlik kasıyorum işime yararmi almak

3. selam mılletler toplulugu bekcısı takıyorsan pet tasların ısabet ve hasar onleme yerıne , isabet ve kacınma şansı olmalı bu şekilde tank olabilirsin ayrıca bu bilgiyi kimseye verme aramızda
    ayrıca 120 lıraya 10 tane 6 sevıye ıskarmoz paketı satısa cıkıyor zaman zaman , onu kollamalasın 8 tane 1 sevıye ıskarmoz almakta mantıklı değil
    discord sunucumuza bekleriz yardımcı olmak ısterım daha fazla : https://discord.gg/qWgFQCbS

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Ayrıca bir dahakine konuyu uygun alana açınız :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.