Işık Tılsımı ve Taç

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve vertice tarafından 25 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biladerim sen hangi gezegenden indin ? Adamlar ışık tılsımına taç konması fikrini atıyorlar ? Taçlık top yerlerini tamamlarsan yulongdan sana 45 tane eksik top yeri kalıyor. Sen ne anlatıyorsun ? 15 lv adamın gemisinin full olması zaten anormal bir durum ? Ha senin kafana yatıyorsa bu sen çok garip bir varlıksın demektir :D oldu 1 lv full hesaplar görelim yulong safanad felanda eklesinler ışığa :D Biladerim sen iyi misin ? Hem oyunu bilmiceksin hem boş yapıcaksın hem beyin organını kullanmıcaksın ? Oldu başka ? Sen benim oyun bilgimin çeyreğine sahip olamazsın.

2. Topmu alınıyora gelince Sezon görevlerini aktif bir şekilde oyunu oynuyorsan şuan bitme aşamasına gelmiş olması gerekiyor zaten. 8. sayfadayım daha 1. ay bitmedi ben yapabiliyorsam herkes yapabilir. Adı üstünde Çaba sikkesi çaba gösterenin ödüllendirildiği bir sistem. Boş yapacağına emek ver oyuna. Dünyayaran oyunun en iyi topu veriyor sana emek ver diyor sadece oyun daha seni nasıl tatmin edebilir anlayamıyorum. Yazık sizin gibi oyunculara Bigpoint niye düşünüyor ki bırakıcaklar ne haliniz varsa görsün olucak en iyisi. Hak ettiğiniz..

3. eynelis**

eynelis** User

15 level gemi taçla top yerini fullese de yulongtan 50 + levelden 25 top yeri eksik ayrıca askeri maksimum 2. seviye alabilir ama bizde 3. seviye var oradan da 10 top totalde 85 top eksik. Eğer bir gemi benden 85 top eksikle gelip beni batırabiliyorsa ben zaten bu oyunu bırakırım. ayrıca 45 level ve 15 level gemi arasında sadece PVE bölümün 558 sikkelik sezon farkı var bu miktar tek başına 5. sayfaya kadar getiriyor.

@Star bak hakaret + ağır tahrik var ben çok tahrik oldum çatır çutur girerim buna :)

vertice bunu beğendi.
  4. vertice

vertice User

@Star yazdıklarını görüyorsunuz. bu arkadaşın beynini klonlamamız lazım. hepimize yeter. yanlız sorun şu bunun beynını kuşa taksak kuş ters uçar. arkadaşın onca tahrıgıne ragmen susuyorum ve en alt tabakada yaşayan bu arkdaşımızın sevıyesıne ınmıyorum çunku hayvanlarında gunumuzde hakları var. o yuzden sıze havale edıyorum efenım

ʍαĝ1c61 bunu beğendi.
  5. Menetli

Menetli Guest

Konu maksadını açmıştır!

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sözlerinize dikkat ediniz. Sayın @Menetli konuyu kilitlemiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.