Işık Tılsımı Görevi ( Richard Davis )

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve HvacTech tarafından 5 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HvacTech

HvacTech User

Merhaba,

Oyuna yeni başladım ve 21. seviye oldum. Sürekli görev yaparak ilerledim ve bir görevde sorunla karşılaştım. Richard Davis görevinde ışık tılsımı istiyor fakat öğrendiğim kadarıyla görev için ışık tılsımı bulunamıyormuş. Bu görev ile alakalı nasıl bir yol izleyebilirim? Benim gibi aynı durumda olan birkaç arkadaşım daha var. Çözümlerinizi bekliyoruz :)

Ayrıca Oswald Murray görev verici ekranına girdiğimde donmalar takılmalar yazı kaymaları vs oluyor. Sayfa yeniledim birkaç defa fakat aynı sorun devam etti. Diğer görev verenlerde aynı problemi yaşamıyorum. Teknik bir sorun olmuş olabilir.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

15.Seviyeyi geçtiyseniz, ışık tılsımına erişim sağlayamazsınız :p Oswald Murraya gelecek olursak, ben öyle bir sorun yaşamıyorum.

HvacTech bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.