İsabet Olasılığı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mr.gold** tarafından 6 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mr.gold**

mr.gold** User

Herkese selamlar,bende isabet olsaligi %104 olarak goruluyor. ufak bir hesap yapalim(anlamadigim kisimda bu,tam olarak nasil hesaplandigi. ok asagida durmadigi icin genel gorunumden aciklamalari okuyamiyorum):

%75 topun kendisinden var,%5 topcu,%10 buff,%40 parali asker,%10 barut.Simdi bunlarin toplami hesaplaninca %140 mi oluyor %104 mu onu anlayamadim.

2. Ayar5ız

Ayar5ız User

75 topdan gelir. 5 topçudan gelir 10 baruttan gelir. gemi ve pet taşından gelen var. yetenek ağacından gelen var. kaleden gelen var. oyun içi item şarapnel yağmurundan 10 gelir. cilalıdan 10 gelir. %40 paralı asker sadece kaçınması yüksek 21 lwl ve üstü npc lerde isabeti arttırır.

3. mr.gold**

mr.gold** User

onlari bende biliyorum. benim derdim baska,bende %140 olmasi gerekirken neden 104%,ben bunu anlamadim..bu matematik baska matematik mi? neye gore hesaplaniyor?

4. kalelerimde(%8) ve yeteneklerimde(%8.8) isabetim full +11 isabet gemide var ve şu an değerim %137.5

buff ta var(%10) paralı asker de var (%40) şarapnel yağmuru (%10) topcu(%5) barut(%10)

şu an da dikktimi çeken bişey ar her gün atış sürem 2.11 ken bugun 1.96 yazıyor, hasar önlemem %82 iken bugun %80.22 :/ cumartesine özel heralde bunlar :D

Son düzenlenen: 6 Ekim 2018
  5. eğer gemide iskarmoz veya fener emin değilim varsa oda hasar oranını etkılıyor

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Nasıl hesaplandığına buradan bakabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.