İş mi Bıraktılar?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve кαηuηѕuz¹ tarafından 7 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yapımcılarınız teknik ekip ve support ekibi iş mi bıraktı ?
    1) haftalardır belli aralıklarla donma takılma tıkladıgın yere gitmeme ve doldurma süresindede takılma gibi sorunlar evam ediyor.
    2) oyunda büyük hatalar mevcur bazen bazı şeyleri sayarken bazı zamanda aynı şeyi saymıyor.Örneğin amiral sıfır normalde sıfır vururken birden 18.000 falan vuruyor sonra tekrar sıfır vuruyor
    3) supportda sorun bildiriyorum sayması gereken şeyi saymıyor ve kabahatli ben oluyorum bu mu adalet oyunun hatasını oyuncuya yüklemek nedir. ?
    4) normal zamandada botfa olup kış etkinliği boyunca da bottan çıkmayan arkadaş hala botta geziyor oyuncu azaldı diye debuf atılmaktan vazmı geçildi ?
    5) denizaltı favorilerinin denizüstü favorilerden ayrılması gerekirse iyi olur dedik pek kulak asılmadı şuan denizaltı ön ayarı iki tane kullanabiliyorum zamanında denizüstü favoriler çokca alındıgı için
    6) etkinlik geliyor atış yaparken amiral tamir oluyor bu nasıl bi anlayış ?
    7) amirallerin darbe puanları iyice yükseldi doldurma sürelerinin 1 saniyeye düşürülmesi gerekki zamandan kazancımız olsun
    8) denizaltında atışı tuşa bsınca otomatik yapmalı yukardaki gibi atış kesme tuşu var zaten istediğimizde keseriz bu basit bi şey parmaklarımız kırıldı sürekli atış tuşuna basmaktan
    9) resmi forum oyunlarında 4 ocakta ayrı bi ödül alacaksınız yazıyordu neden verilmedi öyle bi ödül ?
    10) severek oyndagım bi oyun yıllardır iyi kötü anlar yaşadık ama şu son yazdıklarım dikkate alınmazsa oyundan iyice soguyacam artık yazacak daha çok şey var ama yazmayacam ufak tefek hatalar eksikliklere lafımız yok ama oyuncu kitlesi olarak oyundaki takılma vb sorunların oyuncunun internetinin ve bilgisayarına kabahat bulunmasında yorulduk ve sıkıldık sonucta çok kişi yıllardır aynı ppc ve internetle oynuyor bu oyunu bende dahil önceden hiç böyle takılma kasma donma vs yoktu en azından bu kadar uzun süreli velhasıl bı problemleri çözerseniz seafight adına daha güzel olur aksi takdirde oyundan çok sogumaya başladık
    Bazı konular fikir havuzu ve öneriler kısmında olması gerekiyor farkındayım ama zamanında oralara yazdıgım tekrar burda dile getirmek istedim ve burdaki sohbette genel konuşma yaptım şimdiden ilginize teşekkürler

Son düzenlenen: 7 Ocak 2024
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Yazdıklarınızı tek tek okudum, bir kısmını daha önceden bildirdik, umarım kısa zamanda düzeltmeler veya eklemeler olur. Ek olarak yaptığınız geribildirimleri ileteceğim.
    9. madde ile ilgili bizlere de bir bilgi ulaşmadı henüz, geldiği takdirde paylaşım yaparız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.