İncinin Hükmü de Bitiyor

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 8 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 x Pervasızlık kaldırıldı. Nedeni: Kullanıldı.
    2020-09-08 12:32:49
    949949 x İnci aldın.
    İlkel Yağmacı adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    30765 x Taçlar aldın.
    1079838 x İnci aldın.Konu aslında bu attığım değil Benimgemide 17 mil inci zatenvar ve Full+Full Tekim Filomda yok olmadı bu gün tek birşeye kızdım ya arkadaş etkinlik anahtahtarım bitmiş :D:D:D:Dtükkanda parayla satılıyo yav arkadaş 1000 incilik malzemede paraya çevrilmiş güldüm sadece ve yazma ihtiyacı hissettim kendimde.:):):)

2. KяaL!

KяaL! User

incinin hükmü biteli baya oldu başkan .Devir Tl devri :D

3. etkinlik sandığı var anaktar paralı saçma olmuş

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yağmacı etkinliğinde anahtarın TL karşılığı satılması yeni bir olay değil zira etkinliğin her çıkmasında bu şekilde olmakta. Zamanında bu etkinlikte de etkinlik anahtarlarının tıpkı diğer etkinliklerde olduğu gibi oyun için herhangi bir para birimi ile satılması için teklifte bulunup rapor etmiştik fakat olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri dönüş almadık. Umarız bir gün yaparlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.