İncilerim Eksiye Düştü

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -HSN- tarafından 24 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -HSN-

-HSN- User

slm kolay gelsin. hemen konuya gireyim çünkü canım çok sıkıldı. yüzen kalenin burun kalesinde gülle rampasının yuvasını son seviye ye yükselttikten sonra haliyle incim bitti. bende gülle rampasını yükseltmek için 600 bin inci biriktirmeye başladım ve birikincede gülle rampasını yükselttim. ama bakım ki 600bin inci duruyor herhalde basamadım diyerek yeniden yüzen kaleye girip birdaha bastım ve gerçekten de yükselmemiş gözüküyordu bir kez daha yükseltmeye bastım. ve yükseldi sonrada üzerine 38bin inci civarı biriktirip oyunu kapattım. şimdi oyuna yeniden girdim ve eksi 500 küsürbin inci gözüküyor ve sistem gemilerinden her inci kazandığımda o eksi inciden düşüyor.. bu hatayı acil düzeltirmisiniz şurda bi oyun zevkim vardı. oda kalmadı.

2. Ana sayfanızdan support yazan yere tıklayın oradan durumunuzu iletin zira buradan yardımcı olamazlar.

-HSN- bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.