İnci Kasmak İçin Tavsiye

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve MatoisT tarafından 23 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MatoisT

MatoisT User

Herkese merhaba,

Ben oyuna yeni başladım ve gemimi geliştirmek istiyorum şuan oyunda inci kasmak için kullanılan yöntemler batırılan npcler vs. nelerdir? uyguladığınız metotları yazabilir misiniz?

2. Reis yeni başladıysan dön bu sevdadan. Bu oyun pay to win bir oyun. Senin şu an oyundaki oyuncuları yakalaman imkansız. En iyi ihtimalle oyuna en az bir 5-10 bin para yatırırsan belki işte. Atı alan Üsküdarı geçti. Emeğine zamanına gençliğine yazık olmasın...:)

mks705 bunu beğendi.
  3. mks705

mks705 User

aynen öyle en az 5 bin lira yatıracan ki adam akıllı bir şeye benzesin. tabi eski paraya göre yeni paraya göre 20 bin

4. HACKERWARE

HACKERWARE User

Başlangıç paketlerinden deniz kurdu ve denize giriş adı altında 2 tane paket toplamda 3 paketi çekip oyuna başlaman gerekiyor yeteneklerin çoğunu halletmiş olacaksın ultra mega serverde başlama çünkü fiyatları fazla gl8 de başlayabilirsin sürekli lvl almaya bak başta etkinlik npc,drakil hell,derin su gezgini inci kasma npcleri bol şans

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Cevaplar için teşekkürler. Konuyu devam ettirmek adına uygun alana açabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.