ikizler ve balık haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Sukunet... tarafından 6 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sukunet...

Sukunet... User

Bu haritalardan kaç tane bitirdim hatırlamıyorum ama şunu söyleyeyim ikizler haritasını bitiriyorum sürekli ilk ikizler buff u veriyor yani şuan sonsuz işaret oldu ilk ikizlerde fakat ikinci ikizler 400 küsür günde kaldı. balık haritasına gelince sürekli hızlı balıkçılık buff u verıyor hayali pullar gelmiyor bu haritalarda bug felan mı var acaba sürekli aynı buff ları verıyor olamaz bence bi gariplik var burada

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tamamen şans işi bazen arka arkaya aynı buffı alıyorsunuz maalesef, farklı zaman dilimlerinde oynamayı deneyebilirsiniz.

Saygılarımla.

3. Sukunet...

Sukunet... User

Yapboz parçalarını alamıyoruz epik parçalar bitmiş milletin satmasını bekleyeceğiz almak için satmazlarsa ne olacak alamayacakmıyız lütfen parçaları almaya bir çözüm bulabilirmisiniz şuan alamıyoruz çünkü

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlik mekanizması bu şekilde maalesef, diğer oyuncular parça satmadan alamıyorsunuz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.