İkizler Haritası Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «««ŧЦяЌцŽ๐2»»» tarafından 30 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi çalışmalar. Formu takip etmeme okumama rağmen hep her şikayete şans şans diye cevap verilmiş . 3 bine yakın şafaktan aldığım 20 ikizler. Farklı bir kaç kişi ile sohbet ettim 2bin Şafak öldürme oranı var ve 58 ikizler çıkartmış. Bu öldürmelerden 200-300 tanesini elegeçirememiş olsak başkası geçirmiş olsa 2600-2700 elegeçirmede 20 ikizler aşırı saçma bir oran . Yani 3gün şans dersin 10 gün şans dersin etkinlik bitecek neredeyse millet 70-80 gören var ben etkinlik başladı başlayalı 30bin Ejder kasmışım . Adam 1300 Şafak öldürme oranıyla 40 tane ikizler çıkartmış ve birsürü daha bilmediğimiz sormadığımız saklayan söylemeyen kişilerde vardır. Benim gibi mağdur olan kişilerde çok var

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Buda sizin şanssız olduğunuzu gösterir. Sistemde herhangi bir sorun yok. Mağduriyette yok. Bu arada bende sizin gibi ikizler bulamayanlardanım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.